AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2017 #1 Skrevet 16. oktober 2017 Jeg laget en ny surdeigsstarter i ettermiddag. Jeg var borte hele kvelden og tittet innom den etter jeg kom hjem. Da så jeg at den allerede hadde hevet og falt sammen. Min lille erfaring vil ha det til at den da trenger mere mat så foret den med litt mer mel og vann. Nå har den hevet seg til over firedobbelt størrelse! Det er ikke engang 12 timer siden jeg rørte den sammen. Sist jeg laget starter brukte jeg rundt 4 dager før starteren begynte å boble (den glemte jeg i kjøleskapet og den døde dessverre). De skal jo ikke bli så potente med en gang? Det er kaldere i rommet enn sist jeg laget. Jeg har ikke brukt gjær eller noe annet for å hjelpe på starteren, kun økologisk sammalt hvetemel. Er det noen som vet om jeg kan begynne å bake med den så tidlig, eller burde jeg fortsette å mate den opp? Anonymkode: b3213...ace
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå