AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2017 #1 Skrevet 13. oktober 2017 Jeg har et kjøttstykke av type høyrygg i fryseren. Tenkte å bruke det på søndag. Hvordan skal jeg tine det på en grei måte? Bør jeg legge det i kjøleskap i dag? Anonymkode: 479a1...e27
JackIost Skrevet 13. oktober 2017 #2 Skrevet 13. oktober 2017 (endret) Det beste skal være å tine det i kaldt vann, (ha det i plast). Tar vel maks en time eller to. Dette forklarte de i et TV-program nylig. Kjøleskapsmetoden ble slaktet Vi har brukt denne metoden siden, funker som bare det Endret 13. oktober 2017 av JackIost 1
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2017 #3 Skrevet 13. oktober 2017 Jeg ville nok også tint det i kaldt vann Anonymkode: 6c2f2...479
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2017 #4 Skrevet 13. oktober 2017 6 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg har et kjøttstykke av type høyrygg i fryseren. Tenkte å bruke det på søndag. Hvordan skal jeg tine det på en grei måte? Bør jeg legge det i kjøleskap i dag? Anonymkode: 479a1...e27 Legg det i en tine med kaldt vann. Anonymkode: 31a0e...f9a
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2017 #5 Skrevet 13. oktober 2017 Jeg ville lagt det i kjøleskapet en eller to dager før. Å sjokk tine kjøtt er ikke anbefalt. Anonymkode: aaa3d...4a5
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2017 #6 Skrevet 13. oktober 2017 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg ville lagt det i kjøleskapet en eller to dager før. Å sjokk tine kjøtt er ikke anbefalt. Anonymkode: aaa3d...4a5 Det er vranglære, man skal ikke tine i kjøleskap!!! http://forskning.no/mat-mat-og-helse-biokjemi/2016/08/dropp-tining-i-kjoleskapet-bruk-heller-vann Kjøtt blir saftigere og smaker bedre om du tiner det raskt. For eksempel i vasken eller i en bolle med kaldt eller lunkent vann. Anonymkode: 31a0e...f9a
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2017 #7 Skrevet 13. oktober 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er vranglære, man skal ikke tine i kjøleskap!!! http://forskning.no/mat-mat-og-helse-biokjemi/2016/08/dropp-tining-i-kjoleskapet-bruk-heller-vann Kjøtt blir saftigere og smaker bedre om du tiner det raskt. For eksempel i vasken eller i en bolle med kaldt eller lunkent vann. Anonymkode: 31a0e...f9a Javel, jeg har lest det motsatte og liker kjøttet best tint langsomt. Ingen forskere er 100% enig. Anonymkode: aaa3d...4a5
Jerry Lee Skrevet 13. oktober 2017 #8 Skrevet 13. oktober 2017 Ta det ut i dag. Sakte tining i kjøleskapet over natta anbefales.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå