Gå til innhold

Forskjell på skinke på boks?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har en oppskrift på makaronigrateng, som det skal være skinke på boks i, og brokkoli.

Det står skrevet "Picnic-skinke" i oppskriften. Denne boksen sto ved siden av en ganske lik boks i hylla i butikken, men den andre het "Bogskinke". De to ganske like ut innholdsmessig, men prisen var helt forskjellig. Picnic-skinke kostet 39,- kr, og Bog-skinken kostet bare halvparten; 20,-kr.

Er det noe kvalitetsmessig og smaksmessig forskjell mellom disse to? Smaker bogskinken så mye dårligere at den liksom må ha halv pris? Er det brukt dårligere kjøtt i den eller hva? De to produsentene var Stabburet (picnicskinken) og Gilde (bogskinke).

Hva kjøper dere når dere skal velge produkt? Noen som har smakt begge typer og kan si noe om forskjellen?

 

Skrevet

Ingen av de er skinke. Det er presset kjøtt og fett. Det amerikanerne kaller spam.

  • Liker 1
Skrevet (endret)

.

Endret av toothfairy
Skrevet

Same shit, different wrapping. Og begge har overraskende lavt innhold av kjøtt, jfr. en tråd om samme tema nylig. 

(Men spam er vel gjerne enda mer finmalt og ubestemmelig enn bogskinke/picnikskinke? De likner i alle fall på skinke.)

Anonymkode: 19076...4a9

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...