Million Skrevet 12. oktober 2017 #1 Skrevet 12. oktober 2017 Jeg har en oppskrift på makaronigrateng, som det skal være skinke på boks i, og brokkoli. Det står skrevet "Picnic-skinke" i oppskriften. Denne boksen sto ved siden av en ganske lik boks i hylla i butikken, men den andre het "Bogskinke". De to så ganske like ut innholdsmessig, men prisen var helt forskjellig. Picnic-skinke kostet 39,- kr, og Bog-skinken kostet bare halvparten; 20,-kr. Er det noe kvalitetsmessig og smaksmessig forskjell mellom disse to? Smaker bogskinken så mye dårligere at den liksom må ha halv pris? Er det brukt dårligere kjøtt i den eller hva? De to produsentene var Stabburet (picnicskinken) og Gilde (bogskinke). Hva kjøper dere når dere skal velge produkt? Noen som har smakt begge typer og kan si noe om forskjellen?
Jerry Lee Skrevet 12. oktober 2017 #2 Skrevet 12. oktober 2017 Ingen av de er skinke. Det er presset kjøtt og fett. Det amerikanerne kaller spam. 1
chouette Skrevet 12. oktober 2017 #3 Skrevet 12. oktober 2017 (endret) . Endret 12. oktober 2017 av toothfairy
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2017 #4 Skrevet 12. oktober 2017 Same shit, different wrapping. Og begge har overraskende lavt innhold av kjøtt, jfr. en tråd om samme tema nylig. (Men spam er vel gjerne enda mer finmalt og ubestemmelig enn bogskinke/picnikskinke? De likner i alle fall på skinke.) Anonymkode: 19076...4a9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå