Gjest Anonymous Skrevet 21. januar 2005 #1 Del Skrevet 21. januar 2005 Kan noen gi meg en god oppskrift på karamellisert/mykstekt løk. Jeg pleier å kjøpe det fra frysedisken men det må da være mulig å lage dette selv også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
søndagsengel? Skrevet 21. januar 2005 #2 Del Skrevet 21. januar 2005 Er ikke det bare å steke løken i panna med smør/olje og litt sukker? Er ikke sikker altså, men jeg tror det! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleBille Skrevet 21. januar 2005 #3 Del Skrevet 21. januar 2005 Jeg steker hvertfall løken i vanlig margarin og har på sukker.. (om det bare er for farge .. ikke så mye - men løken blir mye fortere brun med litt sukker) - skal jeg ha den karamellisert bruker jeg mer... og lar det stå ganske lenge ... Det er også veldig godt å steke frossne sølvløk i sukkerlake.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 21. januar 2005 #4 Del Skrevet 21. januar 2005 Stek løken lenge (15-20 minutter) på middels varme (ikke for sterk). Den blir karamellisert av seg selv, men får litt søtere smak om du strør litt sukker på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 21. januar 2005 #5 Del Skrevet 21. januar 2005 Kok løken i stekepannen med margarin, litt vann og sukkerkulør. Det blir knallbra Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleBille Skrevet 21. januar 2005 #6 Del Skrevet 21. januar 2005 Kok løken i stekepannen med margarin, litt vann og sukkerkulør. Det blir knallbra .. ikke noe sukker .. bare farge??? :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 21. januar 2005 #7 Del Skrevet 21. januar 2005 Jepp. Løken har ganske mye sukkersmak i seg selv, faktisk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 21. januar 2005 #8 Del Skrevet 21. januar 2005 Skal steke den lenge over svak varme i smør, drysse på litt sukker og se hvordan det blir. Skal servere karbonadesmørbrød og da er slik mykstekt og litt søtlig løk utrolig godt sammen med sylteagurk mm. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 21. januar 2005 #9 Del Skrevet 21. januar 2005 Litt balsamico-eddik kan stenkes over mens løken freser i smøret. Det tilfører en viss syrlighet. Husk at løken skal bli myk, ikke sprø, så moderat varme er best. Når det gjelder sukker er brunt sukker som demerara eller mørk muscovado best. Det gir en rikere og fyldigere smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 21. januar 2005 #10 Del Skrevet 21. januar 2005 Sorry, gjesten var meg. Glemte å logge inn da jeg sitter ved Zevs sin maskin, hvor jeg ikke har lagret automatisk login. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå