Gå til innhold

Lokk på stekepanne


Anbefalte innlegg

Skrevet

Eller et "sprutelokk", hva er best? 

Lurte på dette her: Sprutelokk av plast

Men plast, vil ikke det smelte på en varm stekepanne..??

Eller dette som passer i størrelse: Lokk Ikea

Hva bør jeg velge?

 

Anonymkode: 5c329...0d1

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg foretrekker "skikkelige" lokk, blant annet fordi de er tettere (og holder varmen inne), og fordi sprutelokk ofte har et langt skaft som gjør det kronglete å rydde bort.

Men jeg hadde ikke vært spesielt redd for at lokket skal smelte. Det er tross alt laget for å brukes på varme stekepanner. (Det finnes mange typer plast, som tåler forskjellige temperaturer.)

Anonymkode: c1fd9...70b

  • Liker 1
  • 2 uker senere...
Skrevet
On 10/3/2017 at 10:10 PM, AnonymBruker said:

Eller et "sprutelokk", hva er best? 

Lurte på dette her: Sprutelokk av plast

Men plast, vil ikke det smelte på en varm stekepanne..??

Eller dette som passer i størrelse: Lokk Ikea

Hva bør jeg velge?

 

Anonymkode: 5c329...0d1

Bruker den av plast. Veldig grei. Har hatt en tradisjonell med metallgitter, men synes den av plast er greiere å bruke. Har ikke klart å smelte den ennå.

Skrevet

Kommer helt an på hvilken mat du skal tilberede.

Med tett lokk blir maten mer kokt enn stekt. Gitterlokkene tar både sprut og slipper ut damp. Plaste, vetikke.

Anonymkode: e20c7...510

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...