AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2017 #1 Del Skrevet 3. oktober 2017 Jeg synes stekt brokkoli, blomkål og gulrot er utrolig godt! Spiser det både som snacks og til middag. Men er det sånn at deler av næringen forsvinner når man steker de? Venninna mi sa nemlig at for å få mest ut av vitaminer, osv så burde jeg koke de. Men jeg synes ikke det er i nærheten av så godt som stekte grønnsaker, men vil jo få mest mulig ut av grønnsakene.. Anonymkode: fbad1...131 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1138433-steke-gr%C3%B8nnsaker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
_popcorn_ Skrevet 3. oktober 2017 #2 Del Skrevet 3. oktober 2017 16 minutes ago, AnonymBruker said: Jeg synes stekt brokkoli, blomkål og gulrot er utrolig godt! Spiser det både som snacks og til middag. Men er det sånn at deler av næringen forsvinner når man steker de? Venninna mi sa nemlig at for å få mest ut av vitaminer, osv så burde jeg koke de. Men jeg synes ikke det er i nærheten av så godt som stekte grønnsaker, men vil jo få mest mulig ut av grønnsakene.. Anonymkode: fbad1...131 Koker du disse grønnsakene mister dem veldig mye næring. Alle disse tre grønnsakene er veldig sensitiv for varme. En rask steking i olivenolje vil være mye bedre enn koking. Damping av disse er mye bedre enn koking. Spise dem rå er mye bedre enn koking. Varme dem i mikro er bedre enn koking. Poenget vil være å sørge for at dem beholder væsken i seg, derav veldig kjapp oppvarming. Koking ødelegger ikke bare næringsinnholdet, men også smak og konsistens. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1138433-steke-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-20453491 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jabx Skrevet 3. oktober 2017 #3 Del Skrevet 3. oktober 2017 47 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg synes stekt brokkoli, blomkål og gulrot er utrolig godt! Spiser det både som snacks og til middag. Men er det sånn at deler av næringen forsvinner når man steker de? Venninna mi sa nemlig at for å få mest ut av vitaminer, osv så burde jeg koke de. Men jeg synes ikke det er i nærheten av så godt som stekte grønnsaker, men vil jo få mest mulig ut av grønnsakene.. Anonymkode: fbad1...131 Hvordan tilbereder du det som gjør det så godt da? Bare steker du rett i panna uten noe krydder eller noe som helst, og spiser det etterpå? Steking vil vel beholde mye av næringsstoffene på innsiden, for å si det slik. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1138433-steke-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-20453670 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2017 #4 Del Skrevet 3. oktober 2017 Hvis du spiser det som snacks så spiller det vel egentlig ingen vesentlig stor rolle om litt av næringsstoffene forsvinner? Stekt brokkoli med litt olivenolje, maldonsalt, og raspet sitron når det tas ut av ovnen er forresten kjempe godt! Anonymkode: 0f963...9e7 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1138433-steke-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-20453689 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2017 #5 Del Skrevet 3. oktober 2017 8 minutter siden, jabx skrev: Hvordan tilbereder du det som gjør det så godt da? Bare steker du rett i panna uten noe krydder eller noe som helst, og spiser det etterpå? Steking vil vel beholde mye av næringsstoffene på innsiden, for å si det slik. Har bare litt olje på stekepanna og steker. Har noen ganger hatt paprikakrydder på, men det er like godt uten så da gidder jeg ikke det. Jeg steker de en del da, slik at du ser at de er stekt. 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvis du spiser det som snacks så spiller det vel egentlig ingen vesentlig stor rolle om litt av næringsstoffene forsvinner? Stekt brokkoli med litt olivenolje, maldonsalt, og raspet sitron når det tas ut av ovnen er forresten kjempe godt! Anonymkode: 0f963...9e7 Hehe, neida, men skulle gjerne hatt litt av næringa når jeg spiser det som middag og sånn da! Anonymkode: fbad1...131 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1138433-steke-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-20453718 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Konghung Skrevet 3. oktober 2017 #6 Del Skrevet 3. oktober 2017 1 time siden, AnonymBruker skrev: Jeg synes stekt brokkoli, blomkål og gulrot er utrolig godt! Spiser det både som snacks og til middag. Men er det sånn at deler av næringen forsvinner når man steker de? Venninna mi sa nemlig at for å få mest ut av vitaminer, osv så burde jeg koke de. Men jeg synes ikke det er i nærheten av så godt som stekte grønnsaker, men vil jo få mest mulig ut av grønnsakene.. Anonymkode: fbad1...131 Kjøp dampovn, da forsvinner ikke næringen. Når man både steker og koker forsvinner mye av de vannløselige næringsstoffene. Du kan selvfølgelig damekoke i vanlig kasserolle også. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1138433-steke-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-20453762 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå