AnonymBruker Skrevet 30. september 2017 #1 Del Skrevet 30. september 2017 Hva kan jeg bruke i stedet for Worcestershire sauce? Skulle vært i en gryte jeg skal lage, men dette har jeg altså ikke. Kan jeg bruke noe annet i stedet? Evt hva? Går det an å bruke f.eks vanlig eddik og litt soyasaus? Skulle gjerne hatt eplecidereddik, men det har jeg heller ikke. Har en gammel hvitvinseddik da. Anonymkode: 2f49a...6b2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1137646-hva-kan-jeg-bruke-i-stedet-for-worcestershire-sauce/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september 2017 #2 Del Skrevet 30. september 2017 Fortell om de andre ingrediensene, så får du best mulig svar. Utifra det du har skrevet, ville jeg svart soyasaus. Bruker du hvitvinseddik, må du sørge for at gryta koker lenge nok til at eddiken fordamper, og bare vinsmaken blir igjen. Worcestershiresaus har også en del krydder, så det kan tenkes at du bør bruke litt ekstra pepper, og kanskje andre kryddere som allerede inngår. Anonymkode: 9de66...8e2 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1137646-hva-kan-jeg-bruke-i-stedet-for-worcestershire-sauce/#findComment-20436610 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september 2017 #3 Del Skrevet 30. september 2017 Noen gryteretter får også et løft av en spiseskje solbærsaft - men her vil jeg vite om resten av ingrediensene, for å kunne anbefale det. Anonymkode: 9de66...8e2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1137646-hva-kan-jeg-bruke-i-stedet-for-worcestershire-sauce/#findComment-20436615 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september 2017 #4 Del Skrevet 30. september 2017 Hvis du har salte ansjos, dvs sånne som brukes i pastasauser og liknende, og som ligger i olje på glass, kan du bruke litt av det. Det er ansjosen som blant annet gir Worchestershiresausen saltsmak og umami. Anonymkode: c3c9d...4a8 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1137646-hva-kan-jeg-bruke-i-stedet-for-worcestershire-sauce/#findComment-20436642 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september 2017 #5 Del Skrevet 30. september 2017 Det er en chili con carne variant. Har en miks av flere oppskrifter, men i tillegg til løk, hvitløk, hakkede tomater, chili og paprika så er det spisskummen, kanelstang, kakaopulver, oregano. salt og pepper. Har laget denne mange ganger med stort hell, men da har jeg altså hatt litt av denne sausen som mangler nå oppi. Anonymkode: 2f49a...6b2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1137646-hva-kan-jeg-bruke-i-stedet-for-worcestershire-sauce/#findComment-20436670 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september 2017 #6 Del Skrevet 30. september 2017 Prøv å Google "Worcestershire sauce substitute" eller "Worcestershire sauce replacement". Av det jeg kan finne, tror jeg soyasaus kan være en ok erstatning, men man bør også ha i litt ansjos og litt eddik av noe slag (helst hvitvinseddik eller eplecidereddik). Men bare pittelitt, mesteparten av smaken bør nok komme fra soyasaus. Kunne du kanskje prøve å blande sammen en ok blanding, og smake deg frem? Hvis du vet hva Worcestershiresaus smaker da, selvsagt. :) Å koke bort eddiksmaken tror jeg ikke skal være nødvendig, da du ikke trenger mye eddik i blandingen. Hvis jeg husker rett har vel Worcestershiresaus en eddiksmak i seg fra før, men rett meg gjerne hvis jeg tar feil. Anonymkode: 8bd58...ce5 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1137646-hva-kan-jeg-bruke-i-stedet-for-worcestershire-sauce/#findComment-20436672 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september 2017 #7 Del Skrevet 30. september 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Prøv å Google "Worcestershire sauce substitute" eller "Worcestershire sauce replacement". Av det jeg kan finne, tror jeg soyasaus kan være en ok erstatning, men man bør også ha i litt ansjos og litt eddik av noe slag (helst hvitvinseddik eller eplecidereddik). Men bare pittelitt, mesteparten av smaken bør nok komme fra soyasaus. Kunne du kanskje prøve å blande sammen en ok blanding, og smake deg frem? Hvis du vet hva Worcestershiresaus smaker da, selvsagt. Å koke bort eddiksmaken tror jeg ikke skal være nødvendig, da du ikke trenger mye eddik i blandingen. Hvis jeg husker rett har vel Worcestershiresaus en eddiksmak i seg fra før, men rett meg gjerne hvis jeg tar feil. Anonymkode: 8bd58...ce5 Ja, prøvde å google og da fant jeg blant annet soyasaus. Prøver det sammen med ørlite vanlig eddik for å få syren. Anonymkode: 2f49a...6b2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1137646-hva-kan-jeg-bruke-i-stedet-for-worcestershire-sauce/#findComment-20436699 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september 2017 #8 Del Skrevet 30. september 2017 Et alternativ til ansjos er fish sauce (nam pla). Anonymkode: 9de66...8e2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1137646-hva-kan-jeg-bruke-i-stedet-for-worcestershire-sauce/#findComment-20436714 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå