AnonymBruker Skrevet 30. september 2017 #1 Skrevet 30. september 2017 Helmelk Lettmelk (1,2%) Ekstra lettmelk (0,7%) Skummet melk Styrk Fettfri melk Geitemelk Biola Kulturmjølk Kefir Cultura Kondensert melk Havremelk Soyamelk Rismelk kokosmelk Anonymkode: 3bb6e...c4b
AnonymBruker Skrevet 30. september 2017 #2 Skrevet 30. september 2017 Helmelk: All "vanlig" mat det skal melk i, type sauser, gryter, grøt etc., og i kaffedrikker. (Uansett hva oppskriften sier.) Lettmelk: Om jeg en sjelden gang drikker melk er det lettmelk jeg helst vil ha. Kulturmelk og kefir: Bakst o.l. med natron som hevemiddel, f.eks. formkaker og amerikanske pannekaker. Kokosmelk: Asiatiskinspirert mat og i en sjelden pina colada. Resten bruker jeg ikke, med mindre jeg kommer over en oppskrift som krever det. Anonymkode: 66007...bb3
AnonymBruker Skrevet 30. september 2017 #3 Skrevet 30. september 2017 Jeg bruker rismelk til kaffe og musli, bruker havremelk til matlaging. Anonymkode: 6a262...716
Wenda Skrevet 30. september 2017 #4 Skrevet 30. september 2017 Bruker kefir til granola/müsli, i bakverk og i kjøttboller Bruker mandelmelk eller soyamelk i kakao/sjokolademelk, i te eller i smoothie Bruker ingen av de andre som er listet opp
Gjest Zeitgeist Skrevet 30. september 2017 #5 Skrevet 30. september 2017 Helmelk - Til matlaging og "caffe latteeeeen" Skummet melk - Foretrekker jeg iskald til nybakte rundstykker med Vossafår på Biola - Ikke noe glad i frokost, men et glass Biola på morgenen går ned Kulturmjølk og Kefir - Ymse bakst, gjør brødvarer saftigere IMO Kondensert melk - Til desserter og sauser Kremfløte - Til desserter og sauser Fløte, 20% - Til enkelte italienske retter (kjøper den ferdig innkokt) Kokosmelk - Bakst og matlaging hvor kokossmak behøves Mandelmelk - Desserter og grøt
Jerry Lee Skrevet 30. september 2017 #6 Skrevet 30. september 2017 Drikker lettmelk og bruker helmelk i matlaging. Fløte i for å heve enkelte retter.
AnonymBruker Skrevet 30. september 2017 #7 Skrevet 30. september 2017 Mandelmelk - smoothie, kakao Kokosmelk (ikke sånn tjukk på boks) - Matlaging Rismelk - Matlaging Havremelk - Kaffe Bruker aldri animalsk melk. Anonymkode: 68724...3ca
Drikkeflaska Skrevet 30. september 2017 #8 Skrevet 30. september 2017 Drikker kulturmelk og lettmelk. Lettmelk bruker jeg også til havregrøt og kakao.
AnonymBruker Skrevet 30. september 2017 #9 Skrevet 30. september 2017 Bruker helmelk i kaffen og til matlaging. Bruker ikke noen annen type melk. Anonymkode: 71945...621
_popcorn_ Skrevet 30. september 2017 #10 Skrevet 30. september 2017 Lettmelk til all matlaging, sjokolademelk og frokostblandinger. Biola til å drikke. Kokosmelk i enkelte matretter.
AnonymBruker Skrevet 30. september 2017 #11 Skrevet 30. september 2017 Bruker lettmelk til stort sett alt fordi jeg bor alene og kan liksom ikke kjøpe alle melketyper. Bruker Styrk eller Biola som jeg drikker hvis jeg vil ha noe annet enn lettmelk. Kan også bruke Styrk i bananpannekaker. Anonymkode: cc8e0...e7b
AnonymBruker Skrevet 30. september 2017 #12 Skrevet 30. september 2017 Bruker lettmelk i så og si all mat som krever melk. Kokosmelk bruker jeg i enkelte middager. Kulturmelk til lapper, og når jeg lager kaker det skal være kulturmelk i. Biola (med smak) drikker jeg. Cultura (med smak) drikkes det også. Alt det andre har jeg aldri brukt. Anonymkode: f862b...60d
GauteS Skrevet 30. september 2017 #13 Skrevet 30. september 2017 Om jeg er både sulten og tørst: 1 liter kulturmelk på styrten Helmelk til kaffedrikker Kaffefløte til kokekaffe Svindel"melk" rører jeg aldri.
AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2017 #14 Skrevet 1. oktober 2017 Jeg bruker lettmelk til alt, med mindre oppskriften krever en annen spesifikk type. Unntaket er kulturmelk til potetball og på kavring. Anonymkode: ae9f6...847
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå