AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #1 Skrevet 29. september 2017 Jeg har en paibunn liggende, etter at mannen kjøpte feil (trodde det var pizzabunn). Jeg har aldri laget pai før. Noen som har en god pai oppskrift? Tenkte på middagspai. Anonymkode: ec030...ea1
AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #2 Skrevet 29. september 2017 En variant av quich lorraine. Bytt hvitosten med nøkkelost. Snadder! Ellers er spinat og røkelaks også digg. Anonymkode: e3e1d...8ae
Meadow Skrevet 29. september 2017 #3 Skrevet 29. september 2017 Pleier å lage tacopai- kjøttdeig, løk, paprika og mais stekes og smakes til med tacokrydder, bland inn 2 ss creme fraiche, legg i bunnen. Strø ost og grovknuste tortillachips på toppen, stek. Serveres med salat, rømme, salsa 🖒 1
Gjest Catalina Culès Skrevet 29. september 2017 #4 Skrevet 29. september 2017 Denne http://trinesmatblogg.no/2010/05/21/kyllingpai-med-mozzarella-og-middelhavsgrønnsaker/ Denne http://trinesmatblogg.no/2011/01/26/spinatpai-med-soltørket-tomat-og-feta/ Eller denne https://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/pizza-og-pai/italiensk-pai
Chenet Skrevet 29. september 2017 #5 Skrevet 29. september 2017 Enig med Blair Waldorf, denne er innmari god: http://trinesmatblogg.no/2011/01/26/spinatpai-med-soltørket-tomat-og-feta/
Outlander Skrevet 29. september 2017 #6 Skrevet 29. september 2017 6 stor egg (de i blå Prior kartong) + 375 ml kremfløte er basen du trenger. Da får du en silkemyk pai - har lagd pai i 20 år Aldri feil der. Legg paidai i formen, og bruke hva som helst ingredienser du vil først, så fylle du opp med eggblandingen (pass på du bruke ost i bunnen også! ) NOM NOM! 1
AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #7 Skrevet 29. september 2017 Tusen takk, folkens. I morgen blir det pai! Anonymkode: ec030...ea1
AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #8 Skrevet 29. september 2017 Du har fått mange gode forslag, men vil legge til at om du baker pai med egg kan du skille eggeplomme og -hvite, blande eggeplommen med resten av fyllet og vende inn stivpisket eggehvite rett før du setter den i ovnen. Da får du luftig paifyll som passer godt til en tynn og kompakt paibunn. Anonymkode: 90ba6...339
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå