Gjest Catalina Culès Skrevet 29. september 2017 #1 Skrevet 29. september 2017 For meg er det, kjøttkaker i brunsaus med poteter og ertestuing. Pinnekjøtt med mandelpoteter og kålrabistappe.
AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #2 Skrevet 29. september 2017 Reinsdyrsteik med tyttebærsyltetøy, rødkål, god fløtesaus, poter, og diverse grønnsaker. Lutefisk med ertestuing, poteter og bacon. Anonymkode: a2825...a7e 2
AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #3 Skrevet 29. september 2017 Komper! Anonymkode: abc68...bc0 4
AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #4 Skrevet 29. september 2017 2 minutter siden, Blair Waldorf skrev: For meg er det, kjøttkaker i brunsaus med poteter og ertestuing. Pinnekjøtt med mandelpoteter og kålrabistappe. Samme her og: Fersk rogn og poteter og smør. Kålrulletter med tilbehør. Forloren hare. Fårikål. Hjemmelaget fiskegrateng. Ribbe med tilbehør. Fiskeboller i hvit saus (m muskat og gulrøtter i skiver i sausen) og kokte poteter til Anonymkode: e6a30...058 2
AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #5 Skrevet 29. september 2017 Hvis jeg skal ta utgangspunkt i mat jeg vokste opp med: - Lammefrikassé. Det er jo egentlig klassisk fransk, altså, men inngår liksom i det tradisjonelle norske søndagsmiddagsrepetoaret. - Komler, salt lammekjøtt, vossafår, kålrabi og gulrøtter. - Hjemmelaget karamellpudding med pisket krem. Anonymkode: 0190b...4eb 2
AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #7 Skrevet 29. september 2017 Pinnekjøtt med kålstappe Finnbiff Anonymkode: 7e737...b59 3
Gjest Springfjær Skrevet 29. september 2017 #8 Skrevet 29. september 2017 Rømmegrøt og spekemat pinnekjøtt med potet og rotmos fårikål ribbe (men kun i jula) 😋😋 gleder meg til søndag! Da blir det fårikål her 💜 Spist meg litt lei på kjøttkaker så trenger en god pause fra det 😅
AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #9 Skrevet 29. september 2017 Stekt torsk med rømmesaus med poteter og råkost. Ingen over, ingen ved siden. Anonymkode: f9b9d...205 1
Perelandra Skrevet 29. september 2017 #11 Skrevet 29. september 2017 55 minutter siden, AnonymBruker skrev: Komper! Anonymkode: abc68...bc0 Ja! 1
AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #12 Skrevet 29. september 2017 klippfisk Anonymkode: f14bc...145 1
AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #13 Skrevet 29. september 2017 Pinnekjøtt Anonymkode: 2e2ec...c0d 1
DysterPytten Skrevet 29. september 2017 #14 Skrevet 29. september 2017 Pinnekjøtt, kålrabistappe, potet, rødkål. Fersk sei, med nypoteter, rømme og flatbrød. Og med fersk mener jeg at man har vært ute å fiska, kommer rett hjem og legger det i "måkket" som allerede er klart. Måkket er da vann kokt opp med salt og litt eddikk for syrlighet, Evt må det bli fersk fisk med lever og rogn med poteter, gulrot og smelta smør. Fersk her er det samme som ovenfor:) og ja, jeg er oppvokst på et fiskevær og er fiskerdatter:D 3
Gjest Rosetelys Skrevet 29. september 2017 #15 Skrevet 29. september 2017 Kjøttkaker i brun saus med poteter, lapskaus og flesk og duppe.
AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #16 Skrevet 29. september 2017 Svinestek Pinnekjøtt Kjøttkaker Raspeballer Anonymkode: 8c864...688 2
_popcorn_ Skrevet 29. september 2017 #17 Skrevet 29. september 2017 Finnbiff Pinnekjøtt Fårikål Trekt torsk med potet og smeltet smør 2
AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #18 Skrevet 29. september 2017 Raspeball med saltkjøtt, spekesild med flatbrød og kalde poteter, pinnekjøtt, spekemat og brennsnut. Anonymkode: 0817e...a5c 3
AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #19 Skrevet 29. september 2017 Sosekjøtt, plukkfisk, fårikål, pinnekjøtt med kålrabistappe. Anonymkode: 3378f...94f 1
AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #20 Skrevet 29. september 2017 Sosekjøtt, plukkfisk, fårikål og pinnekjøtt med kålrabistappe. Anonymkode: 3378f...94f 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå