Gå til innhold

Hva er det beste du vet av norsk tradisjonsmat?


Anbefalte innlegg

Gjest Catalina Culès
Skrevet

For meg er det, kjøttkaker i brunsaus med poteter og ertestuing.  Pinnekjøtt med mandelpoteter og kålrabistappe.

 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Reinsdyrsteik med tyttebærsyltetøy, rødkål, god fløtesaus, poter, og diverse grønnsaker. 

Lutefisk med ertestuing, poteter og bacon.

Anonymkode: a2825...a7e

  • Liker 2
Skrevet

Komper!

Anonymkode: abc68...bc0

  • Liker 4
Skrevet
2 minutter siden, Blair Waldorf skrev:

For meg er det, kjøttkaker i brunsaus med poteter og ertestuing.  Pinnekjøtt med mandelpoteter og kålrabistappe.

 

Samme her :)

og:
Fersk rogn og poteter og smør.
Kålrulletter med tilbehør.
Forloren hare.
Fårikål.
Hjemmelaget fiskegrateng.
Ribbe med tilbehør.
Fiskeboller i hvit saus (m muskat og gulrøtter i skiver i sausen) og kokte poteter til :spise:

 

Anonymkode: e6a30...058

  • Liker 2
Skrevet

Hvis jeg skal ta utgangspunkt i mat jeg vokste opp med:

- Lammefrikassé. Det er jo egentlig klassisk fransk, altså, men inngår liksom i det tradisjonelle norske søndagsmiddagsrepetoaret.
- Komler, salt lammekjøtt, vossafår, kålrabi og gulrøtter. 
- Hjemmelaget karamellpudding med pisket krem.

Anonymkode: 0190b...4eb

  • Liker 2
Skrevet

Pinnekjøtt med kålstappe
Finnbiff

Anonymkode: 7e737...b59

  • Liker 3
Gjest Springfjær
Skrevet

Rømmegrøt og spekemat 

pinnekjøtt med potet og rotmos

fårikål 

ribbe (men kun i jula) 

😋😋 gleder meg til søndag! Da blir det fårikål her 💜

Spist meg litt lei på kjøttkaker så trenger en god pause fra det 😅

Skrevet

Stekt torsk med rømmesaus med poteter og råkost. Ingen over, ingen ved siden. :)

Anonymkode: f9b9d...205

  • Liker 1
Skrevet
55 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Komper!

Anonymkode: abc68...bc0

Ja! :yvonne:

  • Liker 1
Skrevet

klippfisk

Anonymkode: f14bc...145

  • Liker 1
Skrevet

Pinnekjøtt

Anonymkode: 2e2ec...c0d

  • Liker 1
Skrevet

Pinnekjøtt, kålrabistappe, potet, rødkål.

Fersk sei, med nypoteter, rømme og flatbrød. Og med fersk mener jeg at man har vært ute å fiska, kommer rett hjem og legger det i "måkket" som allerede er klart. Måkket er da vann kokt opp med salt og litt eddikk for syrlighet,

Evt må det bli fersk fisk med lever og rogn med poteter, gulrot og smelta smør. Fersk her er det samme som ovenfor:)

 

og ja, jeg er oppvokst på et fiskevær og er fiskerdatter:D
 

  • Liker 3
Gjest Rosetelys
Skrevet

Kjøttkaker i brun saus med poteter, lapskaus og flesk og duppe.

Skrevet

Svinestek

Pinnekjøtt

Kjøttkaker

Raspeballer

 

Anonymkode: 8c864...688

  • Liker 2
Skrevet

Finnbiff
Pinnekjøtt
Fårikål
Trekt torsk med potet og smeltet smør
 

  • Liker 2
Skrevet

Raspeball med saltkjøtt, spekesild med flatbrød og kalde poteter, pinnekjøtt, spekemat og brennsnut.  

Anonymkode: 0817e...a5c

  • Liker 3
Skrevet

Sosekjøtt, plukkfisk, fårikål, pinnekjøtt med kålrabistappe. 

Anonymkode: 3378f...94f

  • Liker 1
Skrevet

Sosekjøtt, plukkfisk, fårikål og pinnekjøtt med kålrabistappe. 

Anonymkode: 3378f...94f

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...