AnonymBruker Skrevet 26. september 2017 #1 Skrevet 26. september 2017 Jeg har en boks vaniljesukker som går ut på dato i løpet av oktober - har lyst til å bruke den til å bake noe til å fryse ned, men aner ikke hva. Noen som har forslag til god bakst som krever en del vaniljesukker? 😊 Anonymkode: 98eee...680
AnonymBruker Skrevet 26. september 2017 #2 Skrevet 26. september 2017 Ekte eller kunstig vaniljesukker da? Anonymkode: 9e2bb...f26
AnonymBruker Skrevet 26. september 2017 #3 Skrevet 26. september 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Ekte eller kunstig vaniljesukker da? Anonymkode: 9e2bb...f26 Hvorfor spør du om det? Anonymkode: 77da9...8c8
AnonymBruker Skrevet 26. september 2017 #4 Skrevet 26. september 2017 Vaniljesukker holder seg "evig", samme hva best før-datoen sier. Så det er null problem å bruke den i et par-tre år etter best-før-datoen. Du trenger ikke panikkbake med den. Jeg baker sandnøtter til jul, der er det mye vaniljesukker. De kan du ikke fryse, men altså, det trenger du ikke heller siden vaniljesukkeret ditt er mer enn godt nok i desember også. Anonymkode: b8215...7b1 4
AnonymBruker Skrevet 26. september 2017 #5 Skrevet 26. september 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor spør du om det? Anonymkode: 77da9...8c8 Er det kunstig hadde jeg bare kasta boksen, store mengder er ikke godt av det Ekte gjør litt mer med smaken og det er lettere å anbefale bakst. Og ja det er ikke slik at det er dårlig fra den datoen som står på. Anonymkode: 9e2bb...f26
AnonymBruker Skrevet 26. september 2017 #6 Skrevet 26. september 2017 Kan forøvrig tipse om at på detsoteliv.no kan du søke på ingrediens. Og få opp blant annet denne, hvor du blir kvitt 4 ss vaniljesukker: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/vaniljeruter-i-langpanne Men igjen: Det er best før, ikke farlig etter. Det holder seg helt fint lenge, lenge etter datomerkingen. Anonymkode: b8215...7b1
AnonymBruker Skrevet 26. september 2017 #7 Skrevet 26. september 2017 12 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ekte eller kunstig vaniljesukker da? Anonymkode: 9e2bb...f26 Hva er forskjellen på ekte og ikke? Står at det er bourbon-vaniljesukker Den kan sikkert brukes etter utløpsdato, men har lyst til å lage noe til å fryse ned:) jeg bruker vanligvis aldri vaniljesukker, så hvis ikke jeg bruker den opp ender den bare opp med å stå der et par år til.. 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kan forøvrig tipse om at på detsoteliv.no kan du søke på ingrediens. Og få opp blant annet denne, hvor du blir kvitt 4 ss vaniljesukker: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/vaniljeruter-i-langpanne Men igjen: Det er best før, ikke farlig etter. Det holder seg helt fint lenge, lenge etter datomerkingen. Anonymkode: b8215...7b1 takk, skal sjekke ut denne siden! TS Anonymkode: 98eee...680
AnonymBruker Skrevet 26. september 2017 #8 Skrevet 26. september 2017 12 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ekte eller kunstig vaniljesukker da? Anonymkode: 9e2bb...f26 Hva er forskjellen på ekte og ikke? Står at det er bourbon-vaniljesukker Den kan sikkert brukes etter utløpsdato, men har lyst til å lage noe til å fryse ned:) jeg bruker vanligvis aldri vaniljesukker, så hvis ikke jeg bruker den opp ender den bare opp med å stå der et par år til.. 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kan forøvrig tipse om at på detsoteliv.no kan du søke på ingrediens. Og få opp blant annet denne, hvor du blir kvitt 4 ss vaniljesukker: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/vaniljeruter-i-langpanne Men igjen: Det er best før, ikke farlig etter. Det holder seg helt fint lenge, lenge etter datomerkingen. Anonymkode: b8215...7b1 takk, skal sjekke ut denne siden! TS Anonymkode: 98eee...680
mathekta Skrevet 26. september 2017 #9 Skrevet 26. september 2017 Det kommer an på hvor mye plass du har på fryseskapet ditt! Hvis du har mye plass, hadde jeg anbefalt eplekake nå :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå