Gå til innhold

Bakst med vaniljesukker


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har en boks vaniljesukker som går ut på dato i løpet av oktober - har lyst til å bruke den til å bake noe til å fryse ned, men aner ikke hva.

 

Noen som har forslag til god bakst som krever en del vaniljesukker? 😊

Anonymkode: 98eee...680

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ekte eller kunstig vaniljesukker da?

Anonymkode: 9e2bb...f26

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Ekte eller kunstig vaniljesukker da?

Anonymkode: 9e2bb...f26

Hvorfor spør du om det?

Anonymkode: 77da9...8c8

Skrevet

Vaniljesukker holder seg "evig", samme hva best før-datoen sier. Så det er null problem å bruke den i et par-tre år etter best-før-datoen. Du trenger ikke panikkbake med den. 

Jeg baker sandnøtter til jul, der er det mye vaniljesukker. De kan du ikke fryse, men altså, det trenger du ikke heller siden vaniljesukkeret ditt er mer enn godt nok i desember også. 

Anonymkode: b8215...7b1

  • Liker 4
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hvorfor spør du om det?

Anonymkode: 77da9...8c8

Er det kunstig hadde jeg bare kasta boksen, store mengder er ikke godt av det 

Ekte gjør litt mer med smaken og det er lettere å anbefale bakst.

Og ja det er ikke slik at det er dårlig fra den datoen som står på.

Anonymkode: 9e2bb...f26

Skrevet

Kan forøvrig tipse om at på detsoteliv.no kan du søke på ingrediens. Og få opp blant annet denne, hvor du blir kvitt 4 ss vaniljesukker: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/vaniljeruter-i-langpanne

Men igjen: Det er best før, ikke farlig etter. Det holder seg helt fint lenge, lenge etter datomerkingen. 

Anonymkode: b8215...7b1

Skrevet
12 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ekte eller kunstig vaniljesukker da?

Anonymkode: 9e2bb...f26

Hva er forskjellen på ekte og ikke? Står at det er bourbon-vaniljesukker

Den kan sikkert brukes etter utløpsdato, men har lyst til å lage noe til å fryse ned:) jeg bruker vanligvis aldri vaniljesukker, så hvis ikke jeg bruker den opp ender den bare opp med å stå der et par år til..

2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kan forøvrig tipse om at på detsoteliv.no kan du søke på ingrediens. Og få opp blant annet denne, hvor du blir kvitt 4 ss vaniljesukker: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/vaniljeruter-i-langpanne

Men igjen: Det er best før, ikke farlig etter. Det holder seg helt fint lenge, lenge etter datomerkingen. 

Anonymkode: b8215...7b1

takk, skal sjekke ut denne siden!

TS

Anonymkode: 98eee...680

Skrevet
12 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ekte eller kunstig vaniljesukker da?

Anonymkode: 9e2bb...f26

Hva er forskjellen på ekte og ikke? Står at det er bourbon-vaniljesukker

Den kan sikkert brukes etter utløpsdato, men har lyst til å lage noe til å fryse ned:) jeg bruker vanligvis aldri vaniljesukker, så hvis ikke jeg bruker den opp ender den bare opp med å stå der et par år til..

2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kan forøvrig tipse om at på detsoteliv.no kan du søke på ingrediens. Og få opp blant annet denne, hvor du blir kvitt 4 ss vaniljesukker: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/vaniljeruter-i-langpanne

Men igjen: Det er best før, ikke farlig etter. Det holder seg helt fint lenge, lenge etter datomerkingen. 

Anonymkode: b8215...7b1

takk, skal sjekke ut denne siden!

TS

Anonymkode: 98eee...680

Skrevet

Det kommer an på hvor mye plass du har på fryseskapet ditt!

Hvis du har mye plass, hadde jeg anbefalt eplekake nå :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...