Gjest Espera Skrevet 19. januar 2005 #1 Skrevet 19. januar 2005 Hva steker man sjokoladefondant i? Går det for eks med (smurte) muffinsbrett tro?
Arkana Skrevet 19. januar 2005 #2 Skrevet 19. januar 2005 Ja, det går fint. Man får kjøpt engangformer i aluminium og du kan også bruke dobbelt lag aluminiumsfolie som du former etter et glass/en kopp (det gjør jeg ofte).
Gjest Espera Skrevet 19. januar 2005 #3 Skrevet 19. januar 2005 Ser for meg at det blir et lite h.. å få dem ut, men dersom jeg smører bør det vel gå greit....
Arkana Skrevet 19. januar 2005 #4 Skrevet 19. januar 2005 Ja, du må smøre godt, ellers får du dem aldri ut. Det er fordelen med individuelle former, skulle de sitte fast kan du servere dem som de er.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå