AnonymBruker Skrevet 23. september 2017 #1 Del Skrevet 23. september 2017 Hei! Lurer på om noen har en god oppskrift på bakverk med sitronsaft men IKKE (evt. veldig lite) skall? Jeg bruker sitronskall og eddik til å lage vaskemiddel, men har naturligvis lyst til å bruke resten av sitronene til noe også. Alle sitronkakeoppskriftene jeg finner inneholder også en god del revet sitronskall, men er det kanskje mulig å erstatte skallet med litt mer saft (og da redusere noe på øvrig væske)? Eventuelt andre forslag til hva jeg kan bruke sitronsaften til? Har 6-7 stk...😆 Anonymkode: 346f9...c57 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1136093-baking-med-sitronsaft/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2017 #2 Del Skrevet 23. september 2017 Til vinaigrette i salater, til å skvise over et stykke bakt eller stekt fersk fisk, til stekt eller grillet lammekjøtt, til avokado, til å balansere smaken i supper, sauser og gryter, til å presse over nystekte pannekaker... Jeg har alltid mange friske sitroner i kjøleskapet, og jeg bruker det til absolutt alt. Helt uunværlig i det meste av matlaging. Så du kan jo sende dem til meg. Anonymkode: 1a562...8dc Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1136093-baking-med-sitronsaft/#findComment-20404311 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cammie123 Skrevet 23. september 2017 #3 Del Skrevet 23. september 2017 Ja, hvis du sender skallet tilbake til meg kan jeg gjerne dele et par sitroner! 😂 Bruker ofte sitron i matlaging, men det er jo ganske små mengder i slengen, og nå trenger jeg alt skallet på en gang så da vil jeg jo ha ganske mye saft til overs. Ser ikke for meg at det holder seg så altfor lenge etter at den er presset heller. Tenkte på limonade da, men det er ikke det jeg har mest lyst på nå som høsten er her. Kanskje jeg rett og slett må ha fest og lage en haug med cocktails.😉😂 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1136093-baking-med-sitronsaft/#findComment-20404425 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2017 #4 Del Skrevet 23. september 2017 Jeg river ofte skallet på sitronene før jeg bruker saften - da pakker jeg dem individuelt i plastfolie og legger i kjøleskapet, de holder fint i flere dager, i hvert fall. Anonymkode: 1a562...8dc Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1136093-baking-med-sitronsaft/#findComment-20404549 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2017 #5 Del Skrevet 23. september 2017 Prøv deg på Tyrkisk sitronkake, den krever 1,5 dl sitronsaft så sitronene dine får bein å gå på der. Anonymkode: 242fd...beb Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1136093-baking-med-sitronsaft/#findComment-20404563 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 26. september 2017 #6 Del Skrevet 26. september 2017 Hell sitronsaften i isterningposer og frys, så har du når du trenger. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1136093-baking-med-sitronsaft/#findComment-20416086 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. september 2017 #7 Del Skrevet 26. september 2017 Det er mange asiatiske retter som skal ha en skvis sitronsaft i seg. Kokosmelkbaserte gryter/supper for eksempel. Ellers kan du marinere laks i det. Men til fremtidig bruk: Kjøp heller en sånn flaske med sitronsaft som de har i te- og kaffehyllene på butikken. Jeg bruker kun det når det står sitronsaft i oppskrifter, og det fungerer helt glimrende. Det gjør det nok til vaskemiddelet ditt også. Så slipper du å "kaste bort" sitron, som er langt dyrere enn disse te-sitronsaft-flaskene. Anonymkode: c1793...43d Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1136093-baking-med-sitronsaft/#findComment-20416398 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå