Gå til innhold

Vegetarpizza


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er student og gidder sjeldent å bruke lang tid på å lage noe skikkelig mat. Det blir svært ofte ferdigretter. Tenker derfor å kjøpe inn sånn ferdigbunn på butikken og ha litt godt og mettende fyll. Jeg tenker å lage vegetarpizza, men har ikke så mye erfaring med å lage det. 

Hva kan jeg ha på som metter like godt som det ville gjort å ha kjøtt på. 

Jeg liker de fleste grønnsaker og er åpen for alternative forslag. Tenker kanskje diverse sopp, mais, paprika, brokkoli(?), noe løk.

Andre tips? 

Anonymkode: ab1ba...8a0

Skrevet

cherrytomat, ost, cashewnøtter

Anonymkode: ded39...b12

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

cherrytomat, ost, cashewnøtter

Anonymkode: ded39...b12

Ost blir det selvsagt. Skulle helst hatt mozzarella, men det blir litt dyrt for en student :(

Anonymkode: ab1ba...8a0

Skrevet

Kikerter

Anonymkode: 497b1...27b

Skrevet

Tomat, mais, ananas, løk, squash (smaker ikke mye men fremhever de andre smakene), ruccolasalat som du kan ha på etter at den er stekt er nam! 

Anonymkode: e77ae...754

Skrevet

Linser, kikerter eller bønner. Koster nesten ingenting, men er mettende og proteinrikt.

Anonymkode: f7a1a...436

Skrevet

Spinat, ricotta, cherrytomater og kapers :)

Eller finhakk squash og sopp og stek det, og bruk det istedet for kjøttdeig.

Anonymkode: 96021...b19

Skrevet

Jeg har:

Masse ost

Tomat

Nachos

Løk

Pesto. 

Anonymkode: b6e71...5d2

Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Jeg har:

Masse ost

Tomat

Nachos

Løk

Pesto. 

Anonymkode: b6e71...5d2

+Kantarell.

Anonymkode: b6e71...5d2

Skrevet

Jeg pleier og lage en "Bolognese " . Bruker løk, hvitløk, squash , gulrøtter , selleristang , sopp. chili og oliven noen ganger. Rosmarin , timian litt sukker , salt og pepper.  Et par desiliter med tørre brune linser ( om du ikke vil at de koker helt i stykker , og ligner mer på kjøttdeig) , eller slenge oppi hvilken som helst boks med linser på slutten  . Boks eller to med tomater og la det koke lenge . Rødvinskvett om du har . Salt / pepper / soyasaus etter smak . Jeg pleier og lage en stor patch og fryser ned for lasagne , pizza osv. 

 

  • Liker 1
Skrevet

Jeg pleier å lage pizza med oumph og sopp - steker det først og tar det på pizzaen før den stekes! nam!

Anonymkode: 4555d...36e

Skrevet

Det er ingenting som metter like mye som kjøtt, du må litt spise oftere og mere som vegetarianer.

Anonymkode: 1fb30...4a3

Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Det er ingenting som metter like mye som kjøtt, du må litt spise oftere og mere som vegetarianer.

Anonymkode: 1fb30...4a3

Jeg er ikke vegetarianer. 

Anonymkode: ab1ba...8a0

Skrevet

Egg på pizza er godt. Prøv feks tomatsaus (eller crème fraiche med litt hvitløk) toppet med portobellosopp, litt tynnskåret løk og et par egg som du knekker over pizzaen når den er halvstekt.

Noe sånt: http://www.deliciousmagazine.co.uk/recipes/ricotta-spinach-mushroom-and-egg-pizza/

Ellers er både løk og poteter billig pizzafyll - fikk inntrykk av at økonomi var viktigst her? Veldig tynne potetskiver og litt tynnskåret løk vendes i olivenolje og urtekrydder og salt+pepper, fordeles på pizzabunn, og stekes som vanlig pizza: https://smittenkitchen.com/2016/04/potato-pizza-even-better/ 

Eller tynnskåret rå løk, gjerne 3-4 stykker, blandes med 2-3 ss crème fraiche, evt også litt revet smaksrik ost, og timian, salt og pepper, rett på pizzabunnen og stekes. Veldig enkelt, og faktisk helt knallgodt: http://arugulafiles.typepad.com/the_arugula_files/2011/01/pizza-cipolla-or-how-to-turn-a-few-onions-into-dinner.html

Også verdt å merke seg den knafrie pizzadeigen til Jim Lahey i siste oppskrift. Tar ett minutt å røre sammen, skal ikke knas, bare heve borimot et døgn på kjøkkenbenken, og så blir den helt utrolig bra. Og mye billigere enn ferdigbunn fra butikken.

Anonymkode: 52619...f11

Skrevet

PS ang knafri pizzadeig: Ser varianten i den siste oppskriften jeg lenket til kun har to timer hevetid (og mer gjær).

Smaken blir ikke like god som når det får stå et døgn, men det trengs jo til gjengjeld mindre planlegging.

Anonymkode: 52619...f11

Annonse
Skrevet

Vegetarstrimler (smaker som kebab) elsker den. Husker bare ikke merket. Er svensk, kjøpt på rema 1000 og i grønn pose. Sopp, løk og egentlig hva enn du liker på pizza. Sopp og vegetarstrimler er veldig godt! 

Anonymkode: dea36...6d9

Skrevet

Anbefaler avokado, fetaost og sorte oliven :) 

Skrevet

artisjokkhjerte :) 

Anonymkode: a89f2...a20

Skrevet

Det er 2 frossenpizza for 25 kr på coop extra :) Liker veldig godt å toppe dem med masse skivet av gul løk, ananas og hermetisert oppkuttet sopp, gjerne litt ekstra ost om jeg har det også. Utrolig god studentpizza 

Anonymkode: d8911...c49

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...