AnonymBruker Skrevet 21. september 2017 #1 Skrevet 21. september 2017 Hei. Jeg har brukt denne oppskriften til eplekake https://www.aperitif.no/oppskrifter/oppskrift/bestemors-eplekake/64366 Jeg har brukt denne oppskriften I tre ganger tidligere med suksess. Denne gangen gjorde jeg akkurat det samme som jeg pleier, men etter 50 min på 180 tittet jeg inn i ovnen og fikk se et stort vannbad med flytende eplebåter i.. Er det vits i å prøve å la det stå lengre, eller har det på Estelle annet tidspunkt blitt for mye væske (evt for mye sukker som smelter fra eplebåtene + litt Vaniljekrem på toppen) slik at alt bare forblir suppe? Anonymkode: 823ed...5d2
AnonymBruker Skrevet 21. september 2017 #2 Skrevet 21. september 2017 Rettelse: Et eller annet tidspunkt* Bruker mobil. TS Anonymkode: 823ed...5d2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå