AnonymBruker Skrevet 20. september 2017 #1 Skrevet 20. september 2017 Etter å ha funnet en mark i fisken. Vi tenkte vi skulle unne oss fersk fisk og midt i måltidet dukket en mark opp. Siden har jeg hatt avsmak på fisk og det er så utrolig synd. Jeg er vokst opp med mye fisk og er veldig glad i det, men mistet lysten helt. Kan man risikere å finne slike ekle ting i frossen fisk også? Jeg savner litt ideer til fisk, men nå er jeg helt ideløs. Er veldig lei av ørret for det har vi spist så mye av. Noen som har noe forslag til gode og enkle fiskemiddager? Anonymkode: 7c338...68c
AnonymBruker Skrevet 21. september 2017 #2 Skrevet 21. september 2017 Ja du kan være uheldig og finne kveis i frossenfsik også. Så lenge fisken er varmebehandlet er det helt utfarlig. Hvis du vil unngå det helt kjøp oppdrettsfisk. spør etter det i fiskebutikken F.eks kveite. Litt dyrere,men vanvittig godt. Husk kveite skal varmebahndles forsiktig, maks 60 grader kjernetemperatur ellers blir den tørr. Jeg anbefaler atter en gang godfisk.no for inspirasjon, det er en tilsvarende side som matprat. Anonymkode: cf059...36a 3
AnonymBruker Skrevet 21. september 2017 #3 Skrevet 21. september 2017 Kjøpte makrell på meny, det var en som var full i mark. En av fem... og en gang av sikkert femti.. Tror det er stor sjangs for at du får markfri fisk i fremtiden også altså. Anonymkode: 88b5a...a5d
AnonymBruker Skrevet 21. september 2017 #4 Skrevet 21. september 2017 Uff, jeg vet jo det er helt ufarlig, bare så fryktelig uapptetittelig... Anonymkode: 7c338...68c
AnonymBruker Skrevet 21. september 2017 #5 Skrevet 21. september 2017 10 timer siden, AnonymBruker skrev: Ja du kan være uheldig og finne kveis i frossenfsik også. Så lenge fisken er varmebehandlet er det helt utfarlig. Hvis du vil unngå det helt kjøp oppdrettsfisk. spør etter det i fiskebutikken F.eks kveite. Litt dyrere,men vanvittig godt. Husk kveite skal varmebahndles forsiktig, maks 60 grader kjernetemperatur ellers blir den tørr. Jeg anbefaler atter en gang godfisk.no for inspirasjon, det er en tilsvarende side som matprat. Anonymkode: cf059...36a Oppdrettskveite??? Anonymkode: dd865...b94 2
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2017 #6 Skrevet 3. oktober 2017 Men er det ikke noe med at man skal unngå å spise fisk i månedene som ikke har r i seg Hilsen ts som egentlig er veldig glad i fisk men som har unngått det etter denne episoden Anonymkode: 7c338...68c
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2017 #7 Skrevet 3. oktober 2017 Hva? Det har jeg aldri opplevd. Jeg forstår deg godt Ts. Hadde fått avsmak jeg også. Jeg opplevde det mer et eple engang, og etter det har jeg ikke spist eple. Anonymkode: 86411...984
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2017 #8 Skrevet 3. oktober 2017 Haha, Ja, det var en riktig så traumatisk opplevelse altså! Men jeg kan liksom ikke slutte å spise fisk heller. Litt mer drastisk å kutte ut fisk enn eple, men jeg har virkelig ikke lyst til å oppleve det igjen så vet ikke helt. Får leve på sushi og tunfisk og skalldyr... Anonymkode: 7c338...68c
tonebelinda Skrevet 3. oktober 2017 #9 Skrevet 3. oktober 2017 27 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men er det ikke noe med at man skal unngå å spise fisk i månedene som ikke har r i seg Hilsen ts som egentlig er veldig glad i fisk men som har unngått det etter denne episoden Anonymkode: 7c338...68c Fant dette på nett Kystfolk flest vet, at du helst ikke skal spise fisk som er fisket i måneder uten bokstaven «r» i, som kan bety at fisk fanget i tidsrommet mai til august ofte er infisert av ringorm.
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2017 #10 Skrevet 3. oktober 2017 On 9/21/2017 at 7:45 AM, AnonymBruker said: Ja du kan være uheldig og finne kveis i frossenfsik også. Så lenge fisken er varmebehandlet er det helt utfarlig. Hvis du vil unngå det helt kjøp oppdrettsfisk. spør etter det i fiskebutikken F.eks kveite. Litt dyrere,men vanvittig godt. Husk kveite skal varmebahndles forsiktig, maks 60 grader kjernetemperatur ellers blir den tørr. Jeg anbefaler atter en gang godfisk.no for inspirasjon, det er en tilsvarende side som matprat. Anonymkode: cf059...36a Oppdrettsfisk er syk og full av antibiotika og andre uhumskheter, ikke spis det.http://www.hegnar.no/Nyheter/Livsstil/2014/05/Hvorfor-unngaar-lakseforskere-aa-spise-oppdrettslaks Anonymkode: 7f6ec...7c1
AnonymBruker Skrevet 5. oktober 2017 #11 Skrevet 5. oktober 2017 På 21. september 2017 den 17.51, AnonymBruker skrev: Oppdrettskveite??? Anonymkode: dd865...b94 Det finnes, det er flere produsenter. Ikke like stor næring som laks og ørret. Kveite er vanskeligere enn laks å ha i mær. Anonymkode: cf059...36a 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå