AnonymBruker Skrevet 19. september 2017 #1 Skrevet 19. september 2017 Hjelp! Kokte opp og spiste litt pasta jeg trodde var fra i går, men var fra lørdag! Hadde kjølt det skikkelig ned, og koke det opp igjen. Hvor farlig er dette? Burde jeg kontakte lege? Anonymkode: ad990...2cc
AnonymBruker Skrevet 19. september 2017 #3 Skrevet 19. september 2017 Det er ikke farlig. Ikke litt en gang. Anonymkode: fc53c...e82
AnonymBruker Skrevet 19. september 2017 #4 Skrevet 19. september 2017 Var det fløte i den? Anonymkode: 76fc6...797
Måbarefåsiat... Skrevet 19. september 2017 #5 Skrevet 19. september 2017 http://www.godt.no/#!/artikkel/23421748/pasta-og-ris-paa-benken-kan-vaere-doedelig
AnonymBruker Skrevet 19. september 2017 #6 Skrevet 19. september 2017 Ikke fløte i den, kokte den opp og hadde med tomat og kylling. Blir forvirra. Googlet det, og får frykelig mye skummelt opp. Anonymkode: ad990...2cc
AnonymBruker Skrevet 19. september 2017 #7 Skrevet 19. september 2017 Koke opp igjen pasta? Hvem i helvete gjør det? Anonymkode: 763bd...e8d 5
AnonymBruker Skrevet 19. september 2017 #8 Skrevet 19. september 2017 6 minutes ago, Måbarefåsiat... said: http://www.godt.no/#!/artikkel/23421748/pasta-og-ris-paa-benken-kan-vaere-doedelig Den sto ikke på benken. Satte den vel i kjøleskapet maks en time etter kokte Anonymkode: ad990...2cc
AnonymBruker Skrevet 19. september 2017 #9 Skrevet 19. september 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Koke opp igjen pasta? Hvem i helvete gjør det? Anonymkode: 763bd...e8d TS som ikke kan lage mat. Anonymkode: 0c712...056
AnonymBruker Skrevet 19. september 2017 #10 Skrevet 19. september 2017 4 minutes ago, AnonymBruker said: Koke opp igjen pasta? Hvem i helvete gjør det? Anonymkode: 763bd...e8d Jeg har VELDIG lite penger og sparer der jeg kan. Anonymkode: ad990...2cc
AnonymBruker Skrevet 19. september 2017 #11 Skrevet 19. september 2017 Det er da ikke farlig. Herregud så hysteriske folk har blitt Anonymkode: c50d5...3bc 1
AnonymBruker Skrevet 19. september 2017 #12 Skrevet 19. september 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Jeg har VELDIG lite penger og sparer der jeg kan. Anonymkode: ad990...2cc Bruk fryseren i stedet når du har ekstra porsjoner så unngår du dette problemet Anonymkode: 76fc6...797
AnonymBruker Skrevet 19. september 2017 #13 Skrevet 19. september 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Den sto ikke på benken. Satte den vel i kjøleskapet maks en time etter kokte Anonymkode: ad990...2cc Husk at maten ikke må være lunken når den settes i kjøleskap for da dannes bakterier Anonymkode: 76fc6...797
Sirah Skrevet 19. september 2017 #14 Skrevet 19. september 2017 Kjære deg TS, du merker vel selv om du blir dårlig? Føler du deg helt fin og fortsetter med det så har dette gått fint. 1
AnonymBruker Skrevet 19. september 2017 #15 Skrevet 19. september 2017 Å spare på pasta eller ris så lenge er ikke det lureste men du merker jo om du blir dårlig. Pasta som er farlig er stort sett pasta som har blitt stående ute mange timer. Mest sannsynlig går dette helt fint. Men prøv å unngå det så slipper du bli så stresset igjen. Anonymkode: 9cfb8...5f8
AnonymBruker Skrevet 19. september 2017 #16 Skrevet 19. september 2017 Tusen takk for beroligende svar. Jeg var SÅ redd og prøvde å kaste opp og alt, men fikk det ikke til. Anonymkode: ad990...2cc
AnonymBruker Skrevet 19. september 2017 #17 Skrevet 19. september 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tusen takk for beroligende svar. Jeg var SÅ redd og prøvde å kaste opp og alt, men fikk det ikke til. Anonymkode: ad990...2cc Høres ut som du har noen problemer. Dette sier jeg i beste mening. Du virker litt vel hysterisk. Dersom du er slik ellers håper jeg du har vurdert å snakke med noen om dette. Anonymkode: bf8f8...0aa 2
AnonymBruker Skrevet 19. september 2017 #18 Skrevet 19. september 2017 Jeg varmet opp noe stroganoff med ris til middag i går. Den ble laget torsdag, Oppi denne stroganoffen hadde jeg en boks Creme Fraiche, som hadde best før-dato i juni. Jeg lever fremdeles i beste velgående, det gjør også middagsgjesten fra torsdag! Anonymkode: c4c65...6c2 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå