Gå til innhold

Hvilken skinke er best i salat?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg pleier å skjære bogskinke i terninger (slike fra boks) og ha i min kremete pastasalat (bestående av rømme/majones, sukkererter, paprika, hvitløk, salt/pepper, sylteagurk i bittesmå biter og sylteagurklake, vårløk, mais og skinkebiter. Litt stekt bacon på toppen som pynt :)
MEN nå har jeg to ulike bokser, den ene heter Picnicskinke og den andre Gilde. 
Hvilken tror dere er best og mest smakfull i pastasalaten?

 

Anonymkode: ebd08...f30

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Glemte å nevne at jeg har pasta i :)
Hva slags pasta er best? Jeg har sånne pastaskruer... De trekker vel mest smak til seg. Eller er rør best? Sløyfer?

Anonymkode: ebd08...f30

Skrevet

Det blir det samme hva du bruker. Bogskinke er pressede kjøttstykker, det amerikanere kaller "spam". De ulike typer og produsenter smaker tilnærmet likt.

 

Skrevet

Serranoskinke som du steker i stekeovnen så den blir sprø.

Skrevet

Synes revet spekeskinke eller Chorizo er bedre. Og parmesandryss. 

Anonymkode: b1083...4a4

Skrevet
59 minutter siden, Svigermor skrev:

Serranoskinke som du steker i stekeovnen så den blir sprø.

 

52 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Synes revet spekeskinke eller Chorizo er bedre. Og parmesandryss. 

Anonymkode: b1083...4a4

Skikkelig nyttig info for TS som sitter med to typer skinke på boks og skal velge mellom dem ... :ironi:

TS: Jeg er enig med dem som har sagt at det ikke har noe å si. Det er hipp som happ, selv om Stabburets Picnicskinke inneholder 61 % kjøtt, og Bogskinke fra Terina (Gilde) inneholder 64 %. (La oss håpe resten er mest mulig vann.)

Anonymkode: 97950...7c6

  • Liker 4
Skrevet
22 minutter siden, AnonymBruker skrev:

 

Skikkelig nyttig info for TS som sitter med to typer skinke på boks og skal velge mellom dem ... :ironi:

TS: Jeg er enig med dem som har sagt at det ikke har noe å si. Det er hipp som happ, selv om Stabburets Picnicskinke inneholder 61 % kjøtt, og Bogskinke fra Terina (Gilde) inneholder 64 %. (La oss håpe resten er mest mulig vann.)

Anonymkode: 97950...7c6

Hehe. Nettopp. Det var jo bogskinke TS lurte på, såvidt jeg kan se. Og jeg svarte deretter.

Gjest Catalina Culès
Skrevet (endret)

Parma eller serrano skinke. Liker jeg best. Men hadde valgt Stabburet  av bog skinkene.

Endret av Catalina Culès
Skrevet
1 minutt siden, Blair Waldorf skrev:

Parma eller serrano skinke. Liker jeg best. Men hadde valgt Ternia av bog skinkene.

Jammen, snille "Bler"  (:P) ...det er jo kun bogskinke TS spør om.

Og, igjen...bogskinke på boks er presset kjøtt, selvfølgelig ikke et kjøttstykke skåret ut av dyret. 

Og..iiik...til aspikhatere...bogskinke ligger i aspik. 

Jepp!

  • Liker 1
Skrevet
8 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Jammen, snille "Bler"  (:P) ...det er jo kun bogskinke TS spør om.

Og, igjen...bogskinke på boks er presset kjøtt, selvfølgelig ikke et kjøttstykke skåret ut av dyret. 

Og..iiik...til aspikhatere...bogskinke ligger i aspik. 

Jepp!

Glem ikke de resterende 36-39 %. :P 

Anonymkode: 97950...7c6

Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Glem ikke de resterende 36-39 %. :P 

Anonymkode: 97950...7c6

"Oppsop" og salt.   :fnise:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...