Megibergen Skrevet 14. september 2017 #1 Skrevet 14. september 2017 Er det noe jeg kan gjøre for å redde kaken?! Takker for alle tips
AnonymBruker Skrevet 14. september 2017 #3 Skrevet 14. september 2017 Melis, og kjøligere rom. Anonymkode: dcdc3...3c0
AnonymBruker Skrevet 14. september 2017 #4 Skrevet 14. september 2017 Hvordan kan en kake svette? O.o Anonymkode: 9c892...ffe
AnonymBruker Skrevet 14. september 2017 #5 Skrevet 14. september 2017 Det er typisk at marsipankaker blir "svett" (dvs fuktig utenpå, slik at marsipanen blir blank), dersom de står i et kjøleskap der det er fuktig, har jeg erfart. Anonymkode: 197a0...3be
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå