jouvel Skrevet 17. januar 2005 #1 Skrevet 17. januar 2005 Jeg fikk en pizzastein til jul og gleder meg skikkelig til å prøve den ut. Problemet er at det står ingen ting på pakken om hvordan man bruker den. Skal man ta olje på? Mel? Bakepapir? Vann? Noen som vet?
Nella Skrevet 17. januar 2005 #2 Skrevet 17. januar 2005 Du legger den i ovnen når ovnen er kald og varmer opp til 250grader. Så skal den stå i ca 15 min eller noe etter ovnen er varm før du legger pizza oppå. Lager du hjemmelagd pizza så kan du bruke litt når du kjevler ut deigen. Vanlig hvetemel setter litt mer "flekker" i steinen, men går det også (bruker det og går greit). Rengjøring: IKKE såpe. Ødelegger steinen. Kun lunka vann. Det var omtrent sånn det sto på min lapp. Digger pizzasteinen min. Det blir så bra
jouvel Skrevet 17. januar 2005 Forfatter #3 Skrevet 17. januar 2005 Hei Tusen takk for svar. Du mener at du bruker litt olje, ikke sant?
Nella Skrevet 17. januar 2005 #4 Skrevet 17. januar 2005 Hmm.. manglet et ord der... Maismel skulle det være. Ikke olje på steinen. Det vil ødelegge den. Det som gjør at steien trekker til seg væske. Så lenge pizzasteinen er ordentlig varm før steking er det ikke noe problem å få av pizza'n igjen. Hvis det var sånn du tenkte....
Gjest Anonymous Skrevet 17. januar 2005 #5 Skrevet 17. januar 2005 Åkei da tror jeg at jeg skjønner. Takk skal du ha.
jouvel Skrevet 17. januar 2005 Forfatter #6 Skrevet 17. januar 2005 Opps jeg var visst ikke logget inn. Men jeg prøver med maismel. Gleder meg!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå