Gjest Anonymous Skrevet 17. januar 2005 #1 Skrevet 17. januar 2005 Kan jeg spørre hva slags saus dere spiser med fiskepinner? Hvordan lager man det? Håper noen kan hjelpe denne "alenehjemme"-jente
Gjest Gjesta Skrevet 17. januar 2005 #2 Skrevet 17. januar 2005 Jeg koker ris i grønnsaksbuljong, og har gjerne Toro Parisienne fiskesaus til, med masse hakket løk som jeg lar koke oppi sausen. Lettkokt brokkoli er obligatorisk. Hvis jeg er alene, spiser jeg fiskepinnene som de er sammen med brokkoli og hvitløksdressing hvis jeg har.
Gjest Betty Boop Skrevet 17. januar 2005 #3 Skrevet 17. januar 2005 Vi spiser fiskepinner med kokte poteter, raspet gulrot i appelsinjuice, og remulade.
Gjest Anonymous Skrevet 17. januar 2005 #4 Skrevet 17. januar 2005 Tusen takk for svar :-) Men nå har jeg dessverre ikke mulighet til å løpe ut for å kjøpe Toro fiskesause og har heller ikke buljong liggende hjemme Men jeg har smør/margarin.....er det mulig å lage noe saus utfra det? ( husker at mamma lagde noe saus til fiskepinne som ligner litt på smeltet smør? )
Gjest manic Skrevet 17. januar 2005 #5 Skrevet 17. januar 2005 Hvis dere har chilisaus på sånn flaske så synes i hvert fall jeg at det er veldig godt til...men det er kanskje bare meg om det Eller remulade...
Gjest Anonymous Skrevet 17. januar 2005 #6 Skrevet 17. januar 2005 Sitronsmør er godt til fiskepinner og annen stekt fisk. Smelt smør, press rikelig med sitron i og klipp persille og/eller annet kryddergrønt i.
Gjest Anonymous Skrevet 17. januar 2005 #7 Skrevet 17. januar 2005 Rømme med hakket sylteagurk og purre, revet eple og salt og pepper.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå