AnonymBruker Skrevet 9. september 2017 #1 Skrevet 9. september 2017 Vet at alt fra gulost til Brie kan varmes, friteres, kokes (kanskje ikke Brie) osv. Men hva med type ''faste'' oster tilsatt krydder? Er det sunt å steke slike oster? Anonymkode: a2692...bce
AnonymBruker Skrevet 9. september 2017 #2 Skrevet 9. september 2017 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vet at alt fra gulost til Brie kan varmes, friteres, kokes (kanskje ikke Brie) osv. Men hva med type ''faste'' oster tilsatt krydder? Er det sunt å steke slike oster? Anonymkode: a2692...bce All ost kan varmes, ja. Det er bare melk og tilsetninger. Men ikke all ost smelter når den varmes, og ikke all ost blir like god. Om du refererer til type skivet gulost med paprika, pepper etc så duger den like godt som normal gulost på feks ostesmørbrød eller som gratinering. Har du noe til overs eller som er litt tørr i kantene: riv opp og ha det på ovnsbakte grønnsaker. Har aldri møtt en ost som ikke gjør blomkål bedre. Anonymkode: 78836...9fd
Perelandra Skrevet 9. september 2017 #3 Skrevet 9. september 2017 Magrere ostetyper smelter ikke like godt som fete oster.
Jerry Lee Skrevet 9. september 2017 #4 Skrevet 9. september 2017 Jeg prøvde nøkkelost på ostesmørbrød en gang. Slett ikke gæli.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå