Gå til innhold

Kan all ost varmes?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vet at alt fra gulost til Brie kan varmes, friteres, kokes (kanskje ikke Brie) osv.

Men hva med type ''faste'' oster tilsatt krydder? Er det sunt å steke slike oster?

Anonymkode: a2692...bce

Videoannonse
Annonse
Skrevet
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Vet at alt fra gulost til Brie kan varmes, friteres, kokes (kanskje ikke Brie) osv.

Men hva med type ''faste'' oster tilsatt krydder? Er det sunt å steke slike oster?

Anonymkode: a2692...bce

All ost kan varmes, ja. Det er bare melk og tilsetninger. Men ikke all ost smelter når den varmes, og ikke all ost blir like god. 

Om du refererer til type skivet gulost med paprika, pepper etc så duger den like godt som normal gulost på feks ostesmørbrød eller som gratinering. Har du noe til overs eller som er litt tørr i kantene: riv opp og ha det på ovnsbakte grønnsaker. Har aldri møtt en ost som ikke gjør blomkål bedre. :opplyser: 

Anonymkode: 78836...9fd

Skrevet

Magrere ostetyper smelter ikke like godt som fete oster.

Skrevet

Jeg prøvde nøkkelost på ostesmørbrød en gang.   Slett ikke gæli.  

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...