AnonymBruker Skrevet 9. september 2017 #1 Skrevet 9. september 2017 Noen som var tips til blogger og sånt? hilsen rdåløs Anonymkode: 38c43...09e
AnonymBruker Skrevet 9. september 2017 #2 Skrevet 9. september 2017 Kan dere ikke gå ut og spise av og til? Mange restauranter har buffet på søndager der man kan spise så mye "kinamat" som man vil for en rimelig penge Massevis av deilige retter Anonymkode: cfef5...127 3
AnonymBruker Skrevet 9. september 2017 #3 Skrevet 9. september 2017 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: Noen som var tips til blogger og sånt? hilsen rdåløs Anonymkode: 38c43...09e http://asia123.blogg.no/ Anonymkode: cfef5...127
AnonymBruker Skrevet 9. september 2017 #4 Skrevet 9. september 2017 http://matfrabunnenfb.blogg.no/internasjonal_mat.html http://matfrabunnenfb.blogg.no/1488225172_biff_chop_suey.html http://matfrabunnenfb.blogg.no/1486388896_kylling_chop_suey.html http://matfrabunnenfb.blogg.no/1483722220_kinesisk_stekt_ris_me.html http://trinesmatblogg.no/2014/01/08/gong-bao-kylling/ Anonymkode: cfef5...127
Salka Skrevet 9. september 2017 #5 Skrevet 9. september 2017 Kan han ikke lage det selv? Google etter oppskrift og lage akkurat det han har lyst på? 11
AnonymBruker Skrevet 9. september 2017 #6 Skrevet 9. september 2017 Oppskrifter fra MfB ser ike mye tiltalende ut. Men takk for tips ts Anonymkode: 38c43...09e 24
AnonymBruker Skrevet 9. september 2017 #7 Skrevet 9. september 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Oppskrifter fra MfB ser ike mye tiltalende ut. Men takk for tips ts Anonymkode: 38c43...09e Ikke tiltalende? Hvorfor? Anonymkode: cfef5...127
AnonymBruker Skrevet 9. september 2017 #8 Skrevet 9. september 2017 http://www.matoppskrift.no/sider/Kinesisk_mat.asp Anonymkode: cfef5...127
AnonymBruker Skrevet 9. september 2017 #9 Skrevet 9. september 2017 Les gjerne Sinclair, Kevin. Kina, en kulinarisk reise, autentiske oppskrifter fra verdens største land. Oslo, 2000 Anonymkode: cfef5...127 1
AnonymBruker Skrevet 9. september 2017 #10 Skrevet 9. september 2017 http://www.godt.no/#!/soek/oppskrifter/alle/kinesisk Anonymkode: 5d02b...59f
AnonymBruker Skrevet 9. september 2017 #11 Skrevet 9. september 2017 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Oppskrifter fra MfB ser ike mye tiltalende ut. Men takk for tips ts Anonymkode: 38c43...09e Er dette tiltalende nok for deg da? http://edelsmatvin.blogspot.no/2014/09/biff-chop-suey-med-ris.html Anonymkode: cfef5...127
AnonymBruker Skrevet 9. september 2017 #12 Skrevet 9. september 2017 Ikke mat fra bunnen!! Anonymkode: 953c0...d20 8
caroprins Skrevet 9. september 2017 #13 Skrevet 9. september 2017 Jeg lager mye kinesisk mat og søker ofte etter oppskrifter via Google ved å søke opp ting som Svinekjøtt på kinesisk vis , stekt ris på kinesisk vis, kinesiske vårruller, chop suey og liknende med forskjellige råvarer. Finner mye bra da og så lagrer jeg oppskrifter som jeg har lyst til å prøve. Også biblioteket har kokebøker med bare kinesiske oppskrifter så en tur der kan være greit. Så har jeg lære meg at å legge tynne oppskåret kjøttbiter i litt bakepulver gir veldig mørt kjøtt. Saus til f.eks chop suey . Da bruker jeg soyasaus, oystersaus, kjøttbuljong, brunt sukker , majzenna og varmt vann. Blir god saus. Gode grønnsaker hører til og jeg tar ofte litt hva jeg har innenfor hva jeg bruker av kjøtt , kylling , lam , okse eller reker. 1
T-Rex Skrevet 9. september 2017 #14 Skrevet 9. september 2017 Jeg har denne, og er godt fornøyd med resultatet, for de oppskriftene jeg har prøvd. https://www.amazon.com/Complete-Book-Chinese-Cooking/dp/0752520571 Men dette er oppskrifter som er i tråd med det man får servert på "kinarestauranter" i Vesten; å gå på en restaurant i øverste klasse i Kina er noe helt annet (og helt fantastisk). 1
estrella Skrevet 9. september 2017 #15 Skrevet 9. september 2017 https://therecipecritic.com/2014/03/chicken-fried-rice/ Har tester ut denne med bra resultat. Ikke så spennende, men jeg er veldig glad i stekt ris 1
Papirfly Skrevet 9. september 2017 #16 Skrevet 9. september 2017 Tråden er ryddet for avsporinger og spekulasjoner. Papirfly, mod.
T-Rex Skrevet 9. september 2017 #17 Skrevet 9. september 2017 9 minutes ago, T-Rex said: Jeg har denne, og er godt fornøyd med resultatet, for de oppskriftene jeg har prøvd. https://www.amazon.com/Complete-Book-Chinese-Cooking/dp/0752520571 Men dette er oppskrifter som er i tråd med det man får servert på "kinarestauranter" i Vesten; å gå på en restaurant i øverste klasse i Kina er noe helt annet (og helt fantastisk). Ser at noen har blitt irritert av ett eller annet. For å presisere: jeg ELSKER maten i vestlige kinarestauranter også. Det er bare noe annet enn autentisk kinamat i Kina. Blant annet serveres grønnsaker etc for seg i Kina, og ikke i en type "gryterett", som i vesten. Sistnevnte er praktisk, og jeg gjør det sånn selv, når jeg prøver meg på kinesiske oppskrifter.
AnonymBruker Skrevet 9. september 2017 #18 Skrevet 9. september 2017 Kan gi deg en oppskrift på veldig gode vårruller om du vil. Anonymkode: ec4fb...a69
AnonymBruker Skrevet 9. september 2017 #19 Skrevet 9. september 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kan gi deg en oppskrift på veldig gode vårruller om du vil. Anonymkode: ec4fb...a69 Kan du ikke legge den ut her? Det hadde jeg satt veldig pris på :-) Anonymkode: 7b000...a90 1
Gjest Citronella Skrevet 9. september 2017 #20 Skrevet 9. september 2017 Mye av hemmeligheten med god og vestlig tilpasset kinesisk mat er velveting av kjøttet. Søk på det, så får du opp gode oppskrifter også.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå