AnonymBruker Skrevet 7. september 2017 #1 Skrevet 7. september 2017 Tips til mat som kan oppbevares i romtemperatur og som ikke trenger å tilberedes på ovn? Anonymkode: c63ae...c54
AnonymBruker Skrevet 7. september 2017 #2 Skrevet 7. september 2017 I hvor mange dager? Anonymkode: 40213...45f 1
Hedy Lamarr Skrevet 7. september 2017 #3 Skrevet 7. september 2017 Brød, knekkebrød, syltetøy, oliven, masse typer grønnsaker og frukt.
AnonymBruker Skrevet 7. september 2017 #4 Skrevet 7. september 2017 13 minutter siden, Amawhatsnot skrev: Brød, knekkebrød, syltetøy, oliven, masse typer grønnsaker og frukt. Syltetøy må vel stå i kjøleskap når det er åpnet? Anonymkode: c63ae...c54
AnonymBruker Skrevet 7. september 2017 #5 Skrevet 7. september 2017 Peanøttbutter, brød, knekkebrød, sjokoladepålegg, frukt, grønt, evt. Rett i koppen suppe/nudler, da trenger du bare vannkoker/gryte. Anonymkode: ee3c4...d23 1
AnonymBruker Skrevet 7. september 2017 #6 Skrevet 7. september 2017 7 minutes ago, AnonymBruker said: Syltetøy må vel stå i kjøleskap når det er åpnet? Anonymkode: c63ae...c54 Haha, nei. Du putter kanskje smør i kjøleskapet av samme grunn? := Anonymkode: 7ddc9...81a
AnonymBruker Skrevet 7. september 2017 #7 Skrevet 7. september 2017 24 minutter siden, AnonymBruker skrev: I hvor mange dager? Anonymkode: 40213...45f Til jeg har spist det opp. 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Peanøttbutter, brød, knekkebrød, sjokoladepålegg, frukt, grønt, evt. Rett i koppen suppe/nudler, da trenger du bare vannkoker/gryte. Anonymkode: ee3c4...d23 Takk for tips! Har vannkoker. 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Haha, nei. Du putter kanskje smør i kjøleskapet av samme grunn? := Anonymkode: 7ddc9...81a Jeg spiser ikke smør. Anonymkode: c63ae...c54
SweetM Skrevet 7. september 2017 #8 Skrevet 7. september 2017 Brød, knekkebrød, kjeks, peanøttsmør, sjokoladepålegg, honning, syltetøy, porsjonspakker med leverpostei, makrell i tomat o.l, frukt. 1
AnonymBruker Skrevet 7. september 2017 #9 Skrevet 7. september 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Haha, nei. Du putter kanskje smør i kjøleskapet av samme grunn? := Anonymkode: 7ddc9...81a Det står forresten på produktet at syltetøy skal i kjøleskap etter det er åpnet. Anonymkode: c63ae...c54
Ullvott Skrevet 7. september 2017 #10 Skrevet 7. september 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Haha, nei. Du putter kanskje smør i kjøleskapet av samme grunn? := Anonymkode: 7ddc9...81a Øh, slik produsenten sier at det skal oppbevares mener du? Smør blir mye fortere harskt hvis du ikke oppbevarer det i kjøleskapet, og harskt smør er skikkelig ekkelt. 1
Hedy Lamarr Skrevet 7. september 2017 #11 Skrevet 7. september 2017 (endret) Med vannkoker kan du: kjøpe en liten pakke tynne wienerpølser /kjøpe i løsvekt og legge dem side om side i et lavt fat, og heller over vannet (ikke la det koke helt opp, ca 90 grd passer) La pølsene ligge der i ca fem minutt, hell av vannet. Pølsebrød, lomper, ketchup og sennep samt stekt løk fra pose holder seg fint i friluft. Endret 7. september 2017 av Amawhatsnot 1
Hedy Lamarr Skrevet 7. september 2017 #12 Skrevet 7. september 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det står forresten på produktet at syltetøy skal i kjøleskap etter det er åpnet. Anonymkode: c63ae...c54 Det går helt fint å ha det på kjøkkenbenken. Kjøp et lite glass om du er i tvil.
AnonymBruker Skrevet 7. september 2017 #13 Skrevet 7. september 2017 Couscous er smart å lage når man har vannkoker - bare hell kokende vann over og la svelle. Så kan du blande i ingredienser som tåler å ligge i romtemperatur, feks tomat, løk, sitron, granateple, vårløk, pinjekjerner og pistasjnøtter. Og selvsagt salt, pepper og god olivenolje. Anonymkode: 59e34...acf
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå