Gå til innhold

Skal ha spekemat etc i bryllupet(koldtbord) . Hva gjør man med dessert?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har dere noen ideer?

Skal man droppe dessert?

Skal den stå på koldtbordet, evt settes frem etterhvert?

Serveres ved bordet?

🤔

Anonymkode: c6654...266

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Man kan droppe dessert hvis det blir satt fram kakebord rett etterpå. Og det blir det vel kanskje? Litt frukt kan stå på bordet sammen med den andre maten, eventuelt ost og kjeks hvis dere skal ha det.

Anonymkode: be037...d66

Skrevet

Små porsjoner med desserter i ulike varianter som står fremme på koldtbordet? Se Gunda sine forslag og ideer:

https://altgodt.no/2010/09/25/meir-dessert/

(se på lenkene til oppskriftene også der finner du flere ideer)

Anonymkode: 80942...b57

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...