Gå til innhold

Boller er boller?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har dessverre ikke fersk gjær :( men skal bruke gjær for søte deiger. Er hveteboller hveteboller? Eller er det noen triks for å få dem ekstra gode? 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Herregud, du skjønner vel at tørrgjær funker helt fint?

Anonymkode: 46a28...822

Skrevet

Bruker alltid blå tørrgjær jeg 

Anonymkode: 0885c...f8e

Skrevet
5 minutter siden, Blair Waldorf skrev:

Og de smaker ikke akkurat godt. I tillegg var de forferdelig klissete å bake ut. Fysj, kommer aldri til å bake de igjen og jeg har hørt flere si det samme. 

Anonymkode: 3418f...a47

Gjest Catalina Culès
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Og de smaker ikke akkurat godt. I tillegg var de forferdelig klissete å bake ut. Fysj, kommer aldri til å bake de igjen og jeg har hørt flere si det samme. 

Anonymkode: 3418f...a47

Har ikke smakt dem selv, googlet bare boller uten gjær.

Skrevet

Tørrgjær fungerer helt fint, men pass på å bruke litt varmere væske enn til fersk gjær.

Jeg syns ikke "boller er boller" og bruker gjerne oppskriften fra Trines matblogg, men litt ekstra kardemomme og mye rosiner. Bollene blir like gode hver eneste gang.

Skrevet

Mkay. Vel, bruker tines oppskrift. Og litt varmere melk ja, takk for tips. Og den deigen var veldig god :fnise: Håper bollene blir like gode.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...