Gå til innhold

Koking av grønnsaker


Anbefalte innlegg

Skrevet

Næringsstoffene fra grønnsakene skal visstnok bli trekt ut i vannet etter overkoking. Men er det slik at å eventuelt spare på grønnsakskraften da gir meg et alternativ til kaffe på morgenen f.eks? Eller mister jeg fremdeles en del av innholdet i bl.a. fordampingen/lagringen/etc.?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du kan dampe grønnsaker istedenfor, da halverer du mengden næringsstoffer som forsvinner. Angående å spare på grønnsakskraften er jeg usikker, men jeg vil tro du iallefall får i deg litt av næringsstoffene dersom du bruker det senere :-)

Anonymkode: 93be1...de2

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...