Jeg er der derfor Skrevet 30. august 2017 #1 Skrevet 30. august 2017 Næringsstoffene fra grønnsakene skal visstnok bli trekt ut i vannet etter overkoking. Men er det slik at å eventuelt spare på grønnsakskraften da gir meg et alternativ til kaffe på morgenen f.eks? Eller mister jeg fremdeles en del av innholdet i bl.a. fordampingen/lagringen/etc.?
AnonymBruker Skrevet 30. august 2017 #2 Skrevet 30. august 2017 Du kan dampe grønnsaker istedenfor, da halverer du mengden næringsstoffer som forsvinner. Angående å spare på grønnsakskraften er jeg usikker, men jeg vil tro du iallefall får i deg litt av næringsstoffene dersom du bruker det senere :-) Anonymkode: 93be1...de2 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå