AnonymBruker Skrevet 28. august 2017 #1 Skrevet 28. august 2017 Har laget litt kyllingkraft av skroget til en ovnsbakt kylling jeg hadde i går. Noen som har noen gode tips til hva jeg kan bruke den til? Har tidligere laget kyllingsuppe med risnudler, gulrot og vårløk, men vil prøve noe annet ☺️ Kan godt være en suppe/gryte Anonymkode: 35405...82d
Gjest hva som helst Skrevet 28. august 2017 #2 Skrevet 28. august 2017 Det kan jo i praksis brukes i nesten hva som helst. Tomatsuppe, lasagne, pasta bolognese, løksuppe, biff bourgogne etc
AnonymBruker Skrevet 28. august 2017 #3 Skrevet 28. august 2017 Ja, det er sant, men kunne tenkt meg å lage noe der kraftsmaken kommer godt frem 😊 Jeg tenker at smaken vil bli kamuflert i slikt som lasagne, bolognese Anonymkode: 35405...82d
AnonymBruker Skrevet 28. august 2017 #4 Skrevet 28. august 2017 En enkel risotto, toppet med f.eks. litt sopp og bacon. Anonymkode: d3788...5b7 4
Gjest hva som helst Skrevet 28. august 2017 #5 Skrevet 28. august 2017 38 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ja, det er sant, men kunne tenkt meg å lage noe der kraftsmaken kommer godt frem 😊 Jeg tenker at smaken vil bli kamuflert i slikt som lasagne, bolognese Anonymkode: 35405...82d Ja det er nok sant. Selv liker jeg å bruke kyllingkraft mest som umamikomponent i mange av tingene jeg lager.
AnonymBruker Skrevet 28. august 2017 #6 Skrevet 28. august 2017 http://www.godt.no/#!/oppskrift/1513/kyllingsuppe-med-chili-ingefaer-og-risnudler Anonymkode: 8b708...3be
Luckiness Skrevet 28. august 2017 #7 Skrevet 28. august 2017 I kyllingsuppe vil den nok komme godt frem Gjerne en type som ikke kamuflerer smaken med karri eller andre smaker som lett tar over for andre smaker. Den vil nok også kunne komme frem i grønnsakssuppe. Støtter også risotto som AB over anbefaler. Hønsefrikasse
T-Rex Skrevet 28. august 2017 #9 Skrevet 28. august 2017 Hønsefrikasse? Kjøp et par kyllingfileter, og bruk dette i stedet for den originale høna (men ikke overkok). Ellers passer hønsekraft faktisk veldig godt til svinekjøtt, for de som spiser det. Kombinasjonen er mye brukt i Asia. 1
Trolltunge Skrevet 28. august 2017 #10 Skrevet 28. august 2017 http://trinesmatblogg.no/2009/11/16/gronn-ertesuppe-med-bacon/ Denne er fantastisk god.
Simbyxor Skrevet 28. august 2017 #11 Skrevet 28. august 2017 3 timer siden, AnonymBruker skrev: En enkel risotto, toppet med f.eks. litt sopp og bacon. Anonymkode: d3788...5b7 Ja, for sopp stjeler ikke smak
AnonymBruker Skrevet 28. august 2017 #12 Skrevet 28. august 2017 Risotto er en ypperlig idé. Det er en rett som bare blir bra med skikkelig hjemmelaget kraft. Og by the way, sopp og kyllingkraft er en helt super smakskombinasjon, sånn til opplysning for alle surmagede. Anonymkode: 7fbcc...a7a 3
AnonymBruker Skrevet 29. august 2017 #13 Skrevet 29. august 2017 Risotto var ikke et dumt forslag 😀 Der kan jo kraftsmaken komme godt frem! Den ertesuppen hørtes også god ut. Erter har jo ikke like kraftig smak som tomatsaus har ☺️ Takk! Anonymkode: 35405...82d 1
caroprins Skrevet 29. august 2017 #14 Skrevet 29. august 2017 Kyllingkraft kan brukes i supper og sauser til det meste men en rett som ikke var foreslått her er paella. Der skal det også kyllingkraft oppi. Ellers så bruker jeg å porsjonsfryse ned det jeg har for mye og tar opp etter hvert som jeg trenger .
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå