AnonymBruker Skrevet 27. august 2017 #1 Skrevet 27. august 2017 Hvilken ost passer best til pizza? Hvis jeg bruker helt vanlig gulost som f.eks. Norvegia, så synes jeg at den får feil konsistens. Den blir på en måte sprø, og bobler seg slik at boblene blir brune og sprøstekt. Det virker heller ikke som at osten synker ned og danner et jevnt lag. Kjøper man pizza ute, så virker det som at osten får en måte jevnere overflate, den blir ikke sprø, den blir heller litt sånn "trådete" når man river fra hverandre stykkene. Jeg vet at det finnes sånne pizzablandinger med ferdigrevet ost, men synes disse er veldig dyre. Tror heller ikke de gir bedre resultat. Hva bruker f.eks. peppes på sine pizzaer? Anonymkode: 945b7...24e
AnonymBruker Skrevet 27. august 2017 #2 Skrevet 27. august 2017 Litt revet cheddar sammen med revet Norwegia er veldig godt! Anonymkode: 0cb68...0f7 1
AnonymBruker Skrevet 27. august 2017 #3 Skrevet 27. august 2017 Legger du på osten i skiver eller river du den? All ost passer til pizza, jeg foretrekker en god blanding av de jeg har for hånden. Anonymkode: 4a8d5...258
Sirah Skrevet 27. august 2017 #4 Skrevet 27. august 2017 Jeg liker best en blanding av Norvegia og Jarlsberg.
NewInTown Skrevet 27. august 2017 #5 Skrevet 27. august 2017 Personlig er jeg veldig fan av litt cheddar og mozzarella. Syns det er kjemepgode pizza-oster, med svært forskjellige kvaliteter. Men det kommer an på hvilken type pizza du foretrekker! Foretrekker du den tynn bunn-italienske pizzaen, er mozzarella perfekt. Om du foretrekker den norske varianten med litt tykkere bunn, kan man fint bruke en blanding av mange forskjellige oster, inkludert cheddar, Norvegia, Järlsberg eller liknende.
AnonymBruker Skrevet 27. august 2017 #6 Skrevet 27. august 2017 Blanding av Norvegia og Jarlsberg. Anonymkode: 1bf6d...088
AnonymBruker Skrevet 27. august 2017 #7 Skrevet 27. august 2017 Cheddar og mozzarella. Anonymkode: 25efe...0b2
Simbyxor Skrevet 27. august 2017 #9 Skrevet 27. august 2017 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Litt revet cheddar sammen med revet Norwegia er veldig godt! Anonymkode: 0cb68...0f7 cheddar blir jo i hvert fall svidd. Og seigt
AnonymBruker Skrevet 27. august 2017 #11 Skrevet 27. august 2017 Uten tvil Jarlsberg! Liker den ikke ellers, men smeltet på pizza er den helt fantastisk god og bare helt riktig😊 Anonymkode: caedb...38b
Gjest Catalina Culès Skrevet 27. august 2017 #12 Skrevet 27. august 2017 Mozzarella , Jarlsberg og Norvegia.
Dolce Skrevet 27. august 2017 #13 Skrevet 27. august 2017 (endret) mozzarella. The one and only. Men strør gjerne litt parmesan på også, etter at pizzaen er ferdig stekt. Endret 27. august 2017 av Dolce 1
AnonymBruker Skrevet 27. august 2017 #14 Skrevet 27. august 2017 Mozarella og norwegia Anonymkode: af13f...0ed
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå