Gå til innhold

Ost som passer best til pizza


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvilken ost passer best til pizza?
 

Hvis jeg bruker helt vanlig gulost som f.eks. Norvegia, så synes jeg at den får feil konsistens. Den blir på en måte sprø, og bobler seg slik at boblene blir brune og sprøstekt. Det virker heller ikke som at osten synker ned og danner et jevnt lag. Kjøper man pizza ute, så virker det som at osten får en måte jevnere overflate, den blir ikke sprø, den blir heller litt sånn "trådete" når man river fra hverandre stykkene.

Jeg vet at det finnes sånne pizzablandinger med ferdigrevet ost, men synes disse er veldig dyre. Tror heller ikke de gir bedre resultat.

Hva bruker f.eks. peppes på sine pizzaer?

Anonymkode: 945b7...24e

Skrevet

Litt revet cheddar sammen med  revet Norwegia er veldig godt!

Anonymkode: 0cb68...0f7

  • Liker 1
Skrevet

Legger du på osten i skiver eller river du den?

All ost passer til pizza, jeg foretrekker en god blanding av de jeg har for hånden.

Anonymkode: 4a8d5...258

Skrevet

Jeg liker best en blanding av Norvegia og Jarlsberg. 

Skrevet

Personlig er jeg veldig fan av litt cheddar og mozzarella. Syns det er kjemepgode pizza-oster, med svært forskjellige kvaliteter. Men det kommer an på hvilken type pizza du foretrekker! Foretrekker du den tynn bunn-italienske pizzaen, er mozzarella perfekt. Om du foretrekker den norske varianten med litt tykkere bunn, kan man fint bruke en blanding av mange forskjellige oster, inkludert cheddar, Norvegia, Järlsberg eller liknende. 

Skrevet

Blanding av Norvegia og Jarlsberg. 

Anonymkode: 1bf6d...088

Skrevet

Cheddar og mozzarella.

Anonymkode: 25efe...0b2

Skrevet
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Litt revet cheddar sammen med  revet Norwegia er veldig godt!

Anonymkode: 0cb68...0f7

cheddar blir jo i hvert fall svidd. Og seigt

Skrevet

Mozzarella!!

  • Liker 1
Skrevet

Uten tvil Jarlsberg! Liker den ikke ellers, men smeltet på pizza er den helt fantastisk god og bare helt riktig😊

Anonymkode: caedb...38b

Gjest Catalina Culès
Skrevet

Mozzarella , Jarlsberg og Norvegia.

Skrevet (endret)

mozzarella. The one and only. 

Men strør gjerne litt parmesan på også, etter at pizzaen er ferdig stekt. 

Endret av Dolce
  • Liker 1
Skrevet

Mozarella og norwegia

Anonymkode: af13f...0ed

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...