Gjest Coolaid Skrevet 14. januar 2005 #1 Skrevet 14. januar 2005 .......ha fiskegratengen i ildfast form for så putte hele herligheten direkte i fryseren? Ildfast form og frys, blir dette en uheldig kombinasjon som sprekker?
Gjest Anonymous Skrevet 15. januar 2005 #3 Skrevet 15. januar 2005 .......ha fiskegratengen i ildfast form for så putte hele herligheten direkte i fryseren? Ildfast form og frys' date=' blir dette en uheldig kombinasjon som sprekker?[/quote'] Generelt går det bra. Det er brå temeraturoverganger man skal unngå. Så tin opp formen og innholdet godt før du putter alt i ovnen igjen.
ashera Skrevet 15. januar 2005 #4 Skrevet 15. januar 2005 Pyrex og Emile Henry sine former skal tåle overgang rett fra fryser til varm ovn.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå