Drakan Skrevet 26. august 2017 #1 Skrevet 26. august 2017 Er ute etter en pressure cooker. Vurderte først ris kokker, eller slow cooker, men har sett at pressure cooker er best for min del. Tenker kanskje en slow cooker kan fungere også. Siden jeg ikke vet mye om de, tenkte jeg å gå for en elektrisk, men det er kaos online, og vil nødig måte kjøpe en adapter bare for å bruke den. Noen som vet hvilken modell man burde skaffe seg og hvor hen? Erfaringer? Og eventuelt steder man kan finne oppskrifter? Eller dine egne oppskrifter? Tenker å ha en klar til jul, slik at jeg kan fikse pinnekjøtt i den. Er bare en person så trenger ikke være for stor, men hadde vært greit om den var stor nok til å lage mat til flere også. Hadde vært fint om man kunne funnet en blå som fungerte i Norge, men det er vel ønsketenking. Eventuelt to lommer slik at man kan fikse både potet og kjøtt. Eventuelt en slow cooker anbefaling? Elendig utvalg i Norge når det gjelder farger, er en av grunnene jeg ikke har kjøpt en riskoker enda som ledet meg til å høre om slow cooker og så nå pressure cooker. Helst ikke over 1000 lappen da jeg ikke er rik. Tenker at noen kjøkken entusiaster garantert kan hjelpe. Takk på forhånd for all hjelp
stan Skrevet 26. august 2017 #2 Skrevet 26. august 2017 Noen innvandrer butikker selger slike, men hva prisen er vet jeg ikke. Vi har hatt et par elektriske riskokere, men de bruker vi nesten bare til å koke ris. Selv om det går an å gjøre mye mer. Vi har også hatt et par høytrykkskokere, slike man setter på seteovnen. De er veldig fine, særlig til kjøttretter. Fantastisk til å lage supper. Det finnes mange oppskrifter på nett, man må bare justere dem litt. Prøve og feile litt. Nå har vi nylig kjøpt en høytrykks-riskoker, men har ikke rukket å teste den ut på annet enn ris. Alle disse apparatene kom med en løs ledning, så det var enkelt å erstatte med en som passer i Norge. Sjekk dette før du kjøper. Dette er den siste vi kjøpte: https://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-IH-3L-Smart-Electric-Rice-Cooker-With-Smartphone-APP-WiFi-Control-220V-50HZ-IH-Heating/32781594959.html?spm=2114.search0104.3.10.ELDUX4&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10152_10065_10151_10130_10068_5430020_5410020_10307_10137_10060_10155_10154_10333_10334_10056_10335_10055_10054_10059_10332_100031_10099_5400020_10103_10102_10052_10053_10107_10050_10142_10051_5450020_10324_10325_10326_5390020_10084_10083_5370020_10080_10082_10081_10178_10110_10111_5420020_10112_10113_10114_10312_10313_10314_10315_10316_10078_10079_10073_5440020,searchweb201603_18,ppcSwitch_5&btsid=374da018-7ea5-4347-9fa1-cea5c1d88006&algo_expid=f84bd066-43b6-4f69-89af-0103981795a4-1&algo_pvid=f84bd066-43b6-4f69-89af-0103981795a4 Men jeg tviler på at du trenger en såpass avansert (vi gjør det ikke).
Drakan Skrevet 26. august 2017 Forfatter #3 Skrevet 26. august 2017 Takk for svar, men den er potensielt litt dyrere en jeg har råd til. (^_^III) Og kan hende jeg sjekker ut grønnland (bor i Oslo). Har ikke sett riskokere og slikt på noen import butikker, men kan prøve å se fremover, kan hende jeg bare ikke har sett de.
AnonymBruker Skrevet 26. august 2017 #4 Skrevet 26. august 2017 Jeg har en som heter Tefal neo 5 eller noe sånt. Trykkoker altså. Den er veldig lett å bruke og føler den er veldig trygg. Følger med dampkurv så du kan ha potetene oppå kjøttet hvis du vil, men da vil du jo måtte slippe ut trykket og ha potene i og og koke opp på nytt da siden de skal ha forskjellig koketid og trykk. Har ikke prøvd å slippe ut trykket raskt på den siden jeg lar det alltid gå naturlig ut. Men det går vel helst bra vil anbefale den! Bruker den masse Anonymkode: 2ba28...c78
Nappetass1 Skrevet 26. august 2017 #5 Skrevet 26. august 2017 Faktisk relativt fornøyd med denne; http://www.jula.no/catalog/hjem-og-husholding/kjokkenmaskiner/tillagingsapparater/ris-dampkoker/slow-cooker-804191/ Holder til mitt bruk iallfall!
Gjest hva som helst Skrevet 28. august 2017 #6 Skrevet 28. august 2017 Jeg har en av de dyrere variantene fra WMF som jeg er veldig fornøyd, men de er nok litt over prisklassen din. Min er 6.5 liter stor, og det er egentlig en ganske fin størrelse selv om vi bare er to. Dersom du skal lage pinnekjøtt som tar en del plass, ville jeg gått for denne størrelsen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå