Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er en kommende student og har for tiden en jobb på et bakeri. Jeg elsker å lage kaffe og lengter etter å jobbe på et profesjonelt sted hvor kaffe blir tatt seriøst, både av kjøperne og kollegaene. Jeg har også planer om å åpne et eget sted en dag, så jeg vil veldig gjerne få mer erfaring.

 

Hva ser sjefene på Stockfleths, kaffebrenneriet etter når de ansetter folk? Vil du si at en jobb på Espresso House er litt som å jobbe på Mcdonalds?

 

Jeg klarer ikke å lage fine former i kaffen, men klarer å lage alle typer av kaffe :nori:

 

Anonymkode: 62a5a...81d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...