AnonymBruker Skrevet 11. august 2017 #1 Skrevet 11. august 2017 Jeg er en kommende student og har for tiden en jobb på et bakeri. Jeg elsker å lage kaffe og lengter etter å jobbe på et profesjonelt sted hvor kaffe blir tatt seriøst, både av kjøperne og kollegaene. Jeg har også planer om å åpne et eget sted en dag, så jeg vil veldig gjerne få mer erfaring. Hva ser sjefene på Stockfleths, kaffebrenneriet etter når de ansetter folk? Vil du si at en jobb på Espresso House er litt som å jobbe på Mcdonalds? Jeg klarer ikke å lage fine former i kaffen, men klarer å lage alle typer av kaffe Anonymkode: 62a5a...81d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå