Jerry Lee Skrevet 12. august 2017 #361 Skrevet 12. august 2017 3 minutter siden, Bakepulver skrev: Q-melk 🙈 Reddiker. 2
Perle Skrevet 12. august 2017 #365 Skrevet 12. august 2017 "Upside Down Cake" https://www.google.no/search?q=upside+down+cake&client=safari&hl=sv-no&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwijvKTm69LVAhVjYpoKHVGYBmAQ_AUICSgB&biw=414&bih=628 1
Jerry Lee Skrevet 12. august 2017 #367 Skrevet 12. august 2017 Akkurat nå, An0nymBruker skrev: Villsvinstek ...og VillsvinBACON. DET er nydelig. 1
Jerry Lee Skrevet 12. august 2017 #368 Skrevet 12. august 2017 (endret) Ble galt... Endret 12. august 2017 av Jerry Lee 1
An0nymBruker Skrevet 12. august 2017 Forfatter #369 Skrevet 12. august 2017 Akkurat nå, Jerry Lee skrev: ...og VillsvinBACON. DET er nydelig. Åh, det høres veldig godt ut også Takk for tipset Wienerstang 1
Bakepulver Skrevet 12. august 2017 #370 Skrevet 12. august 2017 XO ( Forkortelse for Extra Old.brukes om konjakk) 2
An0nymBruker Skrevet 12. august 2017 Forfatter #371 Skrevet 12. august 2017 6 minutter siden, Jerry Lee skrev: Ble galt... Hei Jerry Det er ikke nødvendig å redigere. Det er helt i orden at det blir postet litt hulter til bulter noen ganger. Det viktigste er at vi har det hyggelig i tråden Ulke har jeg aldri smakt. Hvordan smaker den? 2
Jerry Lee Skrevet 12. august 2017 #373 Skrevet 12. august 2017 2 minutter siden, An0nymBruker skrev: Hei Jerry Det er ikke nødvendig å redigere. Det er helt i orden at det blir postet litt hulter til bulter noen ganger. Det viktigste er at vi har det hyggelig i tråden Ulke har jeg aldri smakt. Hvordan smaker den? Oki. - Aner ikke. Hehe. 1
An0nymBruker Skrevet 12. august 2017 Forfatter #375 Skrevet 12. august 2017 Akkurat nå, Jerry Lee skrev: Oki. - Aner ikke. Hehe. Ok Jeg tenkte at du kokkelerte med ferske ulker jevnlig. For meg er du mesterkokken
An0nymBruker Skrevet 12. august 2017 Forfatter #376 Skrevet 12. august 2017 (endret) Æselbiff? Ærfuglstek Endret 12. august 2017 av An0nymBruker
Jerry Lee Skrevet 12. august 2017 #378 Skrevet 12. august 2017 3 minutter siden, An0nymBruker skrev: Ok Jeg tenkte at du kokkelerte med ferske ulker jevnlig. For meg er du mesterkokken Tøys. Under middels flink, over middels interessert i å prøve...og ha det gøy om jeg lykkes. Og seff veldig glad i god mat. 1
An0nymBruker Skrevet 12. august 2017 Forfatter #379 Skrevet 12. august 2017 (endret) Ål Det er fint at du er glad i å lage mat og at du er glad i god mat @Jerry Lee Endret 12. august 2017 av An0nymBruker
Jerry Lee Skrevet 12. august 2017 #380 Skrevet 12. august 2017 Akkurat nå, Perle skrev: Østers Åkerhøne. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå