Sander Skrevet 3. april 2002 #21 Del Skrevet 3. april 2002 Hei Pludre Den enkle måten å få klumpefri saus på er som du sier å brune en tynn jevning. Problemet med dette er at noen bekymrer seg over fettinnholdet i sausen. For å få en magrere saus må man bruke mindre smør i forhold til mel, og da blir det desto viktigere hvordan man sper og rører. Jeg har aldri hatt problemer med å få en klumpefri saus selv med tykk grøt, kald væske og sterk varme mens jeg sper. Men kanskje jeg har et talent for å røre ... det til ... 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nirvana Skrevet 3. april 2002 #22 Del Skrevet 3. april 2002 Svigermor bruker brunost og/eller sennep i sin brune saus.. og jeg får selvfølgelig ikke finne ut hvor mye/hvilket merke hun bruker.. grrr 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå