Gå til innhold

Brun saus


@lfa

Anbefalte innlegg

Hei Pludre

Den enkle måten å få klumpefri saus på er som du sier å brune en tynn jevning. Problemet med dette er at noen bekymrer seg over fettinnholdet i sausen. For å få en magrere saus må man bruke mindre smør i forhold til mel, og da blir det desto viktigere hvordan man sper og rører. Jeg har aldri hatt problemer med å få en klumpefri saus selv med tykk grøt, kald væske og sterk varme mens jeg sper. Men kanskje jeg har et talent for å røre ... det til ... icon_wink.gif

12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Svigermor bruker brunost og/eller sennep i sin brune saus.. og jeg får selvfølgelig ikke finne ut hvor mye/hvilket merke hun bruker.. grrr icon_smile.gif12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...