Gå til innhold

Delte mandelbunnen - gikk i stykker


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Skulle lage min første mandelbunn (suksessterte), det sto ikke noe i oppskriften om man skulle dele den i 2, men jeg regna med at den skulle deles fordi jeg synes den bare så veldig høy ut.. så da jeg skulle dele den så var bunnen veldig skjør og gikk lett i stykker. Den ene halvdelen gikk greit, mens den andre ble endene ødelagt.

Noen som vet hva jeg gjør galt. 

Oppskriften jeg brujte var:

200 g mandler
200 g melis
3 store egg

Men jeg brukte mandelmel. Kan det ha gjort den porøs?

Anonymkode: 92785...a00

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Mandelbunn til Suksessterte skal vanligvis ikke deles da den er relativ skjør. Har alltid laget den med hel bunn. Forskjell i høyde kommer ofte av om forskjell i størrelse på form, kvalitet/størrelse på eggene og hvor mye luft er igjen i marengsen etter at du har rørt inn mandelmel og melis.

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...