AnonymBruker Skrevet 9. august 2017 #1 Skrevet 9. august 2017 Skulle lage min første mandelbunn (suksessterte), det sto ikke noe i oppskriften om man skulle dele den i 2, men jeg regna med at den skulle deles fordi jeg synes den bare så veldig høy ut.. så da jeg skulle dele den så var bunnen veldig skjør og gikk lett i stykker. Den ene halvdelen gikk greit, mens den andre ble endene ødelagt. Noen som vet hva jeg gjør galt. Oppskriften jeg brujte var: 200 g mandler 200 g melis 3 store egg Men jeg brukte mandelmel. Kan det ha gjort den porøs? ☺ Anonymkode: 92785...a00
JHF Skrevet 9. august 2017 #2 Skrevet 9. august 2017 Mandelbunn til Suksessterte skal vanligvis ikke deles da den er relativ skjør. Har alltid laget den med hel bunn. Forskjell i høyde kommer ofte av om forskjell i størrelse på form, kvalitet/størrelse på eggene og hvor mye luft er igjen i marengsen etter at du har rørt inn mandelmel og melis. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå