Simbyxor Skrevet 9. august 2017 #1 Skrevet 9. august 2017 (endret) Hvordan lager jeg gode, hjemmelaga nuggets uten egg? Vel, jeg tenker da på innbakte kyllingbiter. Fikk så lyst på det! Men trenger en god oppskrift. Endret 9. august 2017 av Simbyxor
AnonymBruker Skrevet 9. august 2017 #2 Skrevet 9. august 2017 Disse lager jeg til ungene rett som det er, de elsker dem http://millasmat.com/middag/ritzy-kyllingnuggets Anonymkode: 6099e...06c 1
Gjest Winza Skrevet 9. august 2017 #3 Skrevet 9. august 2017 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Disse lager jeg til ungene rett som det er, de elsker dem http://millasmat.com/middag/ritzy-kyllingnuggets Anonymkode: 6099e...06c De så mye bedre ut enn de på McDonald's/Burger King
AnonymBruker Skrevet 9. august 2017 #4 Skrevet 9. august 2017 10 timer siden, AnonymBruker skrev: Disse lager jeg til ungene rett som det er, de elsker dem http://millasmat.com/middag/ritzy-kyllingnuggets Anonymkode: 6099e...06c Ser veldig godt ut, bortsett fra en ting: Små biter kyllingfilet stekt 30 min. på 200 grader? Det må da bli knusktørt? Mye av gleden ved hjemmelagde nuggets er jo å få dem saftige i motsetning til sagflisa fra butikken. Anonymkode: 45c5c...c5b
AnonymBruker Skrevet 10. august 2017 #5 Skrevet 10. august 2017 14 timer siden, AnonymBruker skrev: Ser veldig godt ut, bortsett fra en ting: Små biter kyllingfilet stekt 30 min. på 200 grader? Det må da bli knusktørt? Mye av gleden ved hjemmelagde nuggets er jo å få dem saftige i motsetning til sagflisa fra butikken. Anonymkode: 45c5c...c5b Nuggets er jo ikke knøttsmå biter.... for at den paneringa skal bli sprø så stemmer nok den steketiden ganske bra. Skal sjekke ut disse jeg, også digger ejg Ritz da. Anonymkode: 6099e...06c
AnonymBruker Skrevet 10. august 2017 #6 Skrevet 10. august 2017 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Nuggets er jo ikke knøttsmå biter.... for at den paneringa skal bli sprø så stemmer nok den steketiden ganske bra. Skal sjekke ut disse jeg, også digger ejg Ritz da. Anonymkode: 6099e...06c De er i alle fall ganske mye mindre enn hele fileter, som den steketiden på den temperaturen passer ganske godt til. Da sier det seg jo selv at mindre biter blir gjennomstekt på mye kortere tid, og all steking etter det er gjennomstekt gjør bare kjøttet tørrere. Og hvis jeg må velge mellom enten sprø panering og tørt kjøtt eller daff panering og saftig kjøtt synes jeg kanskje ikke tilberedningsmetoden høres så egnet ut, selv om smakene høres veldig gode ut. Anonymkode: 45c5c...c5b
Simbyxor Skrevet 10. august 2017 Forfatter #7 Skrevet 10. august 2017 På 9.8.2017 den 12.51, AnonymBruker skrev: Disse lager jeg til ungene rett som det er, de elsker dem http://millasmat.com/middag/ritzy-kyllingnuggets Anonymkode: 6099e...06c oooOOO... må prøves, takk
Simbyxor Skrevet 10. august 2017 Forfatter #8 Skrevet 10. august 2017 3 timer siden, AnonymBruker skrev: De er i alle fall ganske mye mindre enn hele fileter, som den steketiden på den temperaturen passer ganske godt til. Da sier det seg jo selv at mindre biter blir gjennomstekt på mye kortere tid, og all steking etter det er gjennomstekt gjør bare kjøttet tørrere. Og hvis jeg må velge mellom enten sprø panering og tørt kjøtt eller daff panering og saftig kjøtt synes jeg kanskje ikke tilberedningsmetoden høres så egnet ut, selv om smakene høres veldig gode ut. Anonymkode: 45c5c...c5b Jeg er litt unormal, jeg liker tørt kjøtt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå