AnonymBruker Skrevet 6. august 2017 #1 Skrevet 6. august 2017 Jeg vil kjevle selv. Og det frister å kjøpe cacas fordi den er ferdig farget. Men er denne like god å jobbe med som annen? Jeg leser at Odense skal være best på smak, men jeg er ute etter en som er god og lett å jobbe med for å legge et pent lokk i knall farge (smak kommer I andre rekke til denne kaken). Tips? Takk! Anonymkode: 9d8f7...08b
*Emma* Skrevet 6. august 2017 #2 Skrevet 6. august 2017 Jeg har bare lagt lokk i "naturell"farge og da kjøper jeg alltid den billig-marsipanen som er i matbutikkene. En sånn pølse som koster kanskje 10 eller 15kr. Sendte mannen ut for å handle en gang og han kom tilbake m en sånn tilsvarende pølse fr Odense til 5* prisen. Eneste gangen lokket mitt har sprukket. (Tror rett og slett den dyre marsipanen har foe mye mandler så det er liksom litt porøs. Den billigere er mye enklere å lage lokk av rett og slett fordi den egentlig er en dårligere marsipan )
Minlillelykke Skrevet 6. august 2017 #3 Skrevet 6. august 2017 Pals sin er uten tvil best. Du får den hos cacas. Jeg synes cacas sitt eget merke er håpløst innenfor marsipan. Fondaten er derimot ok.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå