ajarRun Skrevet 5. august 2017 #1 Skrevet 5. august 2017 Jeg skal småkoke oksehaler i seks timer, hvordan gjør jeg det i stekovnen? 100 grader? 90? 110? Skal gjøre det i le creuset gryten min selvsagt. Med eller uten lokk?
T-Rex Skrevet 5. august 2017 #2 Skrevet 5. august 2017 Kok opp på plate, og kok videre på 90 grader med lokk. Legg litt sammenbrettet aluminiumsfolie mellom kjele og lokk, sånn at noe damp kan unnslippe. Senk eventuelt temperaturen til 80 grader etter en times tid. Må vedgå at jeg ikke skjønner hvorfor ikke denne kokingen kan foregå på plate.
ajarRun Skrevet 5. august 2017 Forfatter #3 Skrevet 5. august 2017 2 minutter siden, T-Rex skrev: Kok opp på plate, og kok videre på 90 grader med lokk. Legg litt sammenbrettet aluminiumsfolie mellom kjele og lokk, sånn at noe damp kan unnslippe. Senk eventuelt temperaturen til 80 grader etter en times tid. Må vedgå at jeg ikke skjønner hvorfor ikke denne kokingen kan foregå på plate. Liker ikke viftestøyen. Vann koker ikke på 90 grader, ei heller på 80...
T-Rex Skrevet 5. august 2017 #4 Skrevet 5. august 2017 Småkoking er 85 grader. Koking er 100 grader. Du får mørest kjøtt når det ikke (foss)koker.
Jerry Lee Skrevet 5. august 2017 #5 Skrevet 5. august 2017 8 minutter siden, amativeReflection skrev: Liker ikke viftestøyen. Vann koker ikke på 90 grader, ei heller på 80... Nei. Da TREKKER det maten din slik det skal. Og tiden det tar gjør det bra.
ajarRun Skrevet 5. august 2017 Forfatter #6 Skrevet 5. august 2017 4 minutter siden, Jerry Lee skrev: Nei. Da TREKKER det maten din slik det skal. Og tiden det tar gjør det bra. Vil oksehalene bli møre da?
Jerry Lee Skrevet 5. august 2017 #7 Skrevet 5. august 2017 Akkurat nå, amativeReflection skrev: Vil oksehalene bli møre da? Ja, men det tar tid. Fosskoker de kan de bli tørre for kraften koker ut/bort. Noe sier meg at alle rare spørsmål du oppretter tråder om VET du svaret på.
ajarRun Skrevet 5. august 2017 Forfatter #8 Skrevet 5. august 2017 1 minutt siden, Jerry Lee skrev: Ja, men det tar tid. Fosskoker de kan de bli tørre for kraften koker ut/bort. Noe sier meg at alle rare spørsmål du oppretter tråder om VET du svaret på. Hvorfor skulle jeg startet tråder jeg vet svaret på? Jeg har bare lyst på oksehalechilli jeg.
Jerry Lee Skrevet 5. august 2017 #9 Skrevet 5. august 2017 Akkurat nå, amativeReflection skrev: Hvorfor skulle jeg startet tråder jeg vet svaret på? Jeg har bare lyst på oksehalechilli jeg. Gå på Ressturrang. ..
ajarRun Skrevet 5. august 2017 Forfatter #10 Skrevet 5. august 2017 Akkurat nå, Jerry Lee skrev: Gå på Ressturrang. .. De suger i byen. Når jeg kan lage bedre mat gidder jeg ikke. 1
Jerry Lee Skrevet 5. august 2017 #11 Skrevet 5. august 2017 Akkurat nå, amativeReflection skrev: De suger i byen. Når jeg kan lage bedre mat gidder jeg ikke. Det er bra. Du har fått flere tips og svar. Lykke til. Kos deg.
ajarRun Skrevet 5. august 2017 Forfatter #12 Skrevet 5. august 2017 1 minutt siden, Jerry Lee skrev: Det er bra. Du har fått flere tips og svar. Lykke til. Kos deg. Ja, jeg bare venter på oppvaskmaskinen.
AnonymBruker Skrevet 5. august 2017 #13 Skrevet 5. august 2017 Oksehaler skal langtidskokes. Følg denne oppskriften: https://gladkokken.no/2016/10/31/vet-du-hva-dette-er-denne-delen-av-dyret-gir-den-beste-kjottkraften/ Kort fortalt, stek dem i ovnen i på 220 grader i 20-25 minutter med margen opp, deretter skal de putre i 4 timer i en gryte. Anonymkode: 7efd7...3e9 1
ajarRun Skrevet 5. august 2017 Forfatter #14 Skrevet 5. august 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Oksehaler skal langtidskokes. Følg denne oppskriften: https://gladkokken.no/2016/10/31/vet-du-hva-dette-er-denne-delen-av-dyret-gir-den-beste-kjottkraften/ Kort fortalt, stek dem i ovnen i på 220 grader i 20-25 minutter med margen opp, deretter skal de putre i 4 timer i en gryte. Anonymkode: 7efd7...3e9 Denne så ganske bra ut. Jeg må tine dem først da?
Try2 Skrevet 5. august 2017 #15 Skrevet 5. august 2017 39 minutter siden, amativeReflection skrev: Ja, jeg bare venter på oppvaskmaskinen. Oi... tenk om den ikke kommer da
Try2 Skrevet 5. august 2017 #16 Skrevet 5. august 2017 2 minutter siden, amativeReflection skrev: Denne så ganske bra ut. Jeg må tine dem først da? Tine i kjøleskap over natta
AnonymBruker Skrevet 5. august 2017 #17 Skrevet 5. august 2017 2 minutter siden, amativeReflection skrev: Denne så ganske bra ut. Jeg må tine dem først da? Jepp. Oppskriften er fin, du kan jo variere alt etter hva du selv ønsker. Men grunnidéen er den samme uansett hva du putter i gryta. Anonymkode: 7efd7...3e9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå