Gå til innhold

Ildfaste former med hakk


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Kan man bruke ildfaste former som er litt knust på kanten, eller stemmer det at de risikerer å eksplodere i ovnen/når du tar dem ut?

Anonymkode: 91cfb...1a6

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Anyone? Forsøkte å googl, men ble ikke så innmari mye klokere av det.

Anonymkode: 91cfb...1a6

AnonymBruker
Skrevet

Ingen :(

Anonymkode: 91cfb...1a6

AnonymBruker
Skrevet

Det har jeg aldri hørt om. På den ene siden høres det litt logisk ut, på den andre siden burde det jo være noe man har hørt om hvis det var stor risiko. Jeg ville bare brukt den.

Anonymkode: 745fe...922

AnonymBruker
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det har jeg aldri hørt om. På den ene siden høres det litt logisk ut, på den andre siden burde det jo være noe man har hørt om hvis det var stor risiko. Jeg ville bare brukt den.

Anonymkode: 745fe...922

Jeg husker bare at jeg leste det et eller annet sted, og her sitter jeg med et par stykker som jeg nå er litt bekymret for å bruke. Det er så innmari kjedelig å bruke noe som risikerer å eksplodere uten forvarsel, men det er like kjedelig å kaste noe som er fult brukbart av dum frykt :/

Anonymkode: 91cfb...1a6

AnonymBruker
Skrevet

Porselensformer tror jeg ikke plutselig eksploderer i ovnen. 

Tror ikke jeg hadde tatt sjansen om det er av glass. 

Anonymkode: 6dc53...ff5

  • Liker 1
Skrevet

Jeg har en form med hakk som jeg har brukt i årevis. 

  • Liker 3
Skrevet

En ildfast form er ildfast, selv med skår.

En "Ildfast" form skal man være litt forsiktig med, om den har skår, og om den ikke har det. Har en "ildfast" form trukket fuktighet (gjennom skåret), kan den sprekke under varmepåvirkning. Men den eksploderer jo ikke; du bare mister en middag (eller hva det nå var).

AnonymBruker
Skrevet
7 timer siden, T-Rex skrev:

En ildfast form er ildfast, selv med skår.

En "Ildfast" form skal man være litt forsiktig med, om den har skår, og om den ikke har det. Har en "ildfast" form trukket fuktighet (gjennom skåret), kan den sprekke under varmepåvirkning. Men den eksploderer jo ikke; du bare mister en middag (eller hva det nå var).

Okei, så lenge det ikke har gått fuktighet inn i skåret så er den helt okei å bruke?

Anonymkode: 91cfb...1a6

Skrevet

tror ikke dette er noe problem nei:)

AnonymBruker
Skrevet

Da fortsetter jeg å bruke dem :) Innmari idiotisk å kaste noe som fungerer helt utmerket selvom det er litt skade på det :)

Anonymkode: 91cfb...1a6

AnonymBruker
Skrevet

Kast de. De kan sprekke i varmen, da det er skade i de

Anonymkode: 49266...d6c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...