Gå til innhold

Frosne ferdigkokte scampi


tuppe

Anbefalte innlegg

Har en pose i frysen.... Ville egentlig lage friterte eller chilimarinerte til jeg får noen venninner på besøk om noen dager, men har forstått at ferdigkokte bare blir seige?

 

tips og hjelp mottas med takk ❤️

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ferdigkokte må bare ikke varmes for lenge.
Det er ofte tabben folk gjør med dem.
Ikke ta dem rett fra frysa og sleng dem i frityren, la dem tine seg opp skikkelig først og gi dem maks to minutter i frityren før servering.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...