AnonymBruker Skrevet 3. august 2017 #1 Skrevet 3. august 2017 Av de store i-landsproblemene må jeg lufte et av de større 😊: Er det bare jeg som synes Freia sjokolade har gått fra å være i en klasse for seg (15-20 år siden), for stadig å smake billigere og billigere? Er en habil sjikoladespiser, om ikke storspiser (om lag en gang i uken i snitt tipper jeg, mindre om sommeren, mer jul IG påske). Smil var før (20 år siden) en sjokolade med litt fast karamell (som lå igjen i cupen om man bet flaten av - kjøpte deb alltid på kino som barn 😊). Så ble den søtere og mer flytende og ikke like god. Slutter kjøpe den. I dag prøvde jeg ny utgave i håp om at de hadde funnet tilbake, men nå var den enda verre, nesten uspiselig søt. Har diskutert dette med venner som sier at før sendte eller tok de med gjerne freua melkesjokolade til venner i utlandet, nå gjør de det aldri mer da det ikke er noe spesielt ved den. Har en teori om at eierskifte til amerikanske eiere flere til endrer strategi, med fokus på lav pris (gjennom billigere råvarer og produksjon) og store volumer fremfor kvalitet. Anonymkode: 6d19b...08e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå