Gå til innhold

Hvem makrell i tomat er best?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

King Oscar eller Stabburet?

Må innrømme at jeg som regel kjøper King Oscar sin, selv om den er litt dyrere..

Anonymkode: b783f...312

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

King Oscar eller Stabburet?

Må innrømme at jeg som regel kjøper King Oscar sin, selv om den er litt dyrere..

Anonymkode: b783f...312

Stabburet sin i stor gul boks :sikle:  :spise:

Reklamerer De for Kung Oscar? Ingen slår Stabburet sin :jolie:

Anonymkode: 0c6aa...d68

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Denne tråden kan nok være nyttig for noen :)

 

Anonymkode: 0c6aa...d68

  • Liker 11
AnonymBruker
Skrevet
37 minutter siden, AnonymBruker skrev:

King Oscar eller Stabburet?

Må innrømme at jeg som regel kjøper King Oscar sin, selv om den er litt dyrere..

Anonymkode: b783f...312

Hve er poenget med tråden?

Hvorfor kjøper du King Oscars sin selv om den er dyrere?

Anonymkode: 0c6aa...d68

AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

King Oscars sin 

Anonymkode: 0c6aa...d68

King Oscars' på norsk. Apostrof brukes ved genitiv i ord som ender på s, z og x (uttalen har ikke noe å si). 

Anonymkode: dc372...e66

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
59 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Åh, har det vært mange makrelltråder nylig? :klo:

Anonymkode: 0c6aa...d68

Prøvde faktisk å søke, men fant ikke at dette spørsmålet hadde blitt stilt før!

Anonymkode: b783f...312

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet
26 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hve er poenget med tråden?

Hvorfor kjøper du King Oscars sin selv om den er dyrere?

Anonymkode: 0c6aa...d68

Fordi jeg synes den er litt bedre! Men kjøper litt av begge to.

Anonymkode: b783f...312

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Fordi jeg synes den er litt bedre! Men kjøper litt av begge to.

Anonymkode: b783f...312

Er det selve fisken eller sausen du synes er bedre? Jeg synes at Stabburmakrellen først og fremst har bedre tomatsaus, men i tillegg smaker makrellen også mye bedre.

Anonymkode: 0c6aa...d68

  • Liker 1
Gjest Overrasket
Skrevet

Men er det noen som har merket at makrell i tomat smaker godt kun rett etter at boksen er åpen? Dagen etterpå smaker det høgg i råtten løk.

Skrevet

Før var Kongen bedre enn Stabburet, men nå kjøper synes jeg den i stor gul boks er best.  

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, Overrasket skrev:

Men er det noen som har merket at makrell i tomat smaker godt kun rett etter at boksen er åpen? Dagen etterpå smaker det høgg i råtten løk.

Ja, og det er vel fordi fettet i fisken harskner i kontakt med luft? Jeg spiser derfor alt innholdet i makrellboksen med en gang.

Anonymkode: 0c6aa...d68

  • Liker 3
Gjest Overrasket
Skrevet
6 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ja, og det er vel fordi fettet i fisken harskner i kontakt med luft? Jeg spiser derfor alt innholdet i makrellboksen med en gang.

Anonymkode: 0c6aa...d68

:spise:

AnonymBruker
Skrevet
4 minutter siden, Overrasket skrev:

:spise:

:jepp: og gjerne med slangeagurk i skiver på :sikle: Liker du også det?

Anonymkode: 0c6aa...d68

  • Liker 1
Gjest Overrasket
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

:jepp: og gjerne med slangeagurk i skiver på :sikle: Liker du også det?

Anonymkode: 0c6aa...d68

Ehhh ... snakker vi fortsatt om makrell i tomat? Eller ... uhm ... :sprettoy:

AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, Overrasket skrev:

Ehhh ... snakker vi fortsatt om makrell i tomat? Eller ... uhm ... :sprettoy:

Ja! :) Har du ikke smakt makrell i tomat med (fersk, rå) slangeaugurk på? Det er himmelsk!

Jeg har også hørt om noen som varmer makrellen (den som er i tomat i boks), og det sies at den smaker enda bedre når den er varm :jepp:

Anonymkode: 0c6aa...d68

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet
17 minutter siden, Overrasket skrev:

Men er det noen som har merket at makrell i tomat smaker godt kun rett etter at boksen er åpen? Dagen etterpå smaker det høgg i råtten løk.

Dagen etter..? Spiser selvsagt opp alt med en gang!

Anonymkode: b783f...312

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
3 minutter siden, Overrasket skrev:

Ehhh ... snakker vi fortsatt om makrell i tomat? Eller ... uhm ... :sprettoy:

437700-5-1252872387545.jpg

71594fcea877e8be5df8e8ae265d3475_f628fd7

Er det ikke vanlig?

Anonymkode: 0c6aa...d68

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
19 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Er det selve fisken eller sausen du synes er bedre? Jeg synes at Stabburmakrellen først og fremst har bedre tomatsaus, men i tillegg smaker makrellen også mye bedre.

Anonymkode: 0c6aa...d68

Hm, liker at den er skinnfri. Men kanskje jeg skal spise en av hver samtidig, så blir det lettere å sammenligne..

Anonymkode: b783f...312

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Hm, liker at den er skinnfri. Men kanskje jeg skal spise en av hver samtidig, så blir det lettere å sammenligne..

Anonymkode: b783f...312

Ok. Jeg forstår. Det er kanskje en vanesak også?

Anonymkode: 0c6aa...d68

Gjest Overrasket
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

437700-5-1252872387545.jpg

71594fcea877e8be5df8e8ae265d3475_f628fd7

Er det ikke vanlig?

Anonymkode: 0c6aa...d68

Hvem agurkprodusent?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...