AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #1 Skrevet 26. juli 2017 King Oscar eller Stabburet? Må innrømme at jeg som regel kjøper King Oscar sin, selv om den er litt dyrere.. Anonymkode: b783f...312 1
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #2 Skrevet 26. juli 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: King Oscar eller Stabburet? Må innrømme at jeg som regel kjøper King Oscar sin, selv om den er litt dyrere.. Anonymkode: b783f...312 Stabburet sin i stor gul boks Reklamerer De for Kung Oscar? Ingen slår Stabburet sin Anonymkode: 0c6aa...d68 3
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #3 Skrevet 26. juli 2017 Denne tråden kan nok være nyttig for noen Anonymkode: 0c6aa...d68 11
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #4 Skrevet 26. juli 2017 37 minutter siden, AnonymBruker skrev: King Oscar eller Stabburet? Må innrømme at jeg som regel kjøper King Oscar sin, selv om den er litt dyrere.. Anonymkode: b783f...312 Hve er poenget med tråden? Hvorfor kjøper du King Oscars sin selv om den er dyrere? Anonymkode: 0c6aa...d68
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #5 Skrevet 26. juli 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: King Oscars sin Anonymkode: 0c6aa...d68 King Oscars' på norsk. Apostrof brukes ved genitiv i ord som ender på s, z og x (uttalen har ikke noe å si). Anonymkode: dc372...e66 1
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #6 Skrevet 26. juli 2017 59 minutter siden, AnonymBruker skrev: Åh, har det vært mange makrelltråder nylig? Anonymkode: 0c6aa...d68 Prøvde faktisk å søke, men fant ikke at dette spørsmålet hadde blitt stilt før! Anonymkode: b783f...312 3
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #7 Skrevet 26. juli 2017 26 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hve er poenget med tråden? Hvorfor kjøper du King Oscars sin selv om den er dyrere? Anonymkode: 0c6aa...d68 Fordi jeg synes den er litt bedre! Men kjøper litt av begge to. Anonymkode: b783f...312 2
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #8 Skrevet 26. juli 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Fordi jeg synes den er litt bedre! Men kjøper litt av begge to. Anonymkode: b783f...312 Er det selve fisken eller sausen du synes er bedre? Jeg synes at Stabburmakrellen først og fremst har bedre tomatsaus, men i tillegg smaker makrellen også mye bedre. Anonymkode: 0c6aa...d68 1
Gjest Overrasket Skrevet 26. juli 2017 #9 Skrevet 26. juli 2017 Men er det noen som har merket at makrell i tomat smaker godt kun rett etter at boksen er åpen? Dagen etterpå smaker det høgg i råtten løk.
Gjøksuppe Skrevet 26. juli 2017 #10 Skrevet 26. juli 2017 Før var Kongen bedre enn Stabburet, men nå kjøper synes jeg den i stor gul boks er best. 1
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #11 Skrevet 26. juli 2017 1 minutt siden, Overrasket skrev: Men er det noen som har merket at makrell i tomat smaker godt kun rett etter at boksen er åpen? Dagen etterpå smaker det høgg i råtten løk. Ja, og det er vel fordi fettet i fisken harskner i kontakt med luft? Jeg spiser derfor alt innholdet i makrellboksen med en gang. Anonymkode: 0c6aa...d68 3
Gjest Overrasket Skrevet 26. juli 2017 #12 Skrevet 26. juli 2017 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ja, og det er vel fordi fettet i fisken harskner i kontakt med luft? Jeg spiser derfor alt innholdet i makrellboksen med en gang. Anonymkode: 0c6aa...d68
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #13 Skrevet 26. juli 2017 4 minutter siden, Overrasket skrev: og gjerne med slangeagurk i skiver på Liker du også det? Anonymkode: 0c6aa...d68 1
Gjest Overrasket Skrevet 26. juli 2017 #14 Skrevet 26. juli 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: og gjerne med slangeagurk i skiver på Liker du også det? Anonymkode: 0c6aa...d68 Ehhh ... snakker vi fortsatt om makrell i tomat? Eller ... uhm ...
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #15 Skrevet 26. juli 2017 Akkurat nå, Overrasket skrev: Ehhh ... snakker vi fortsatt om makrell i tomat? Eller ... uhm ... Ja! Har du ikke smakt makrell i tomat med (fersk, rå) slangeaugurk på? Det er himmelsk! Jeg har også hørt om noen som varmer makrellen (den som er i tomat i boks), og det sies at den smaker enda bedre når den er varm Anonymkode: 0c6aa...d68 3
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #16 Skrevet 26. juli 2017 17 minutter siden, Overrasket skrev: Men er det noen som har merket at makrell i tomat smaker godt kun rett etter at boksen er åpen? Dagen etterpå smaker det høgg i råtten løk. Dagen etter..? Spiser selvsagt opp alt med en gang! Anonymkode: b783f...312 2
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #17 Skrevet 26. juli 2017 3 minutter siden, Overrasket skrev: Ehhh ... snakker vi fortsatt om makrell i tomat? Eller ... uhm ... Er det ikke vanlig? Anonymkode: 0c6aa...d68 1
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #18 Skrevet 26. juli 2017 19 minutter siden, AnonymBruker skrev: Er det selve fisken eller sausen du synes er bedre? Jeg synes at Stabburmakrellen først og fremst har bedre tomatsaus, men i tillegg smaker makrellen også mye bedre. Anonymkode: 0c6aa...d68 Hm, liker at den er skinnfri. Men kanskje jeg skal spise en av hver samtidig, så blir det lettere å sammenligne.. Anonymkode: b783f...312 1
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #19 Skrevet 26. juli 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Hm, liker at den er skinnfri. Men kanskje jeg skal spise en av hver samtidig, så blir det lettere å sammenligne.. Anonymkode: b783f...312 Ok. Jeg forstår. Det er kanskje en vanesak også? Anonymkode: 0c6aa...d68
Gjest Overrasket Skrevet 26. juli 2017 #20 Skrevet 26. juli 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Er det ikke vanlig? Anonymkode: 0c6aa...d68 Hvem agurkprodusent?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå