AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #1 Skrevet 26. juli 2017 Jeg har sett advarsler på blogger og forum, men aldri fra offentlige kilder. Mitt barn får MME, jeg koker vann daglig og har på ren (kokt) beholder, setter i kjøleskapet og måler opp mengden og varmer vannet i mikro før jeg tar i pulver. Jeg har gjort dette med flere barn og har også stått på helsestasjonens tekjøkken og gjort det samme, uten reaksjoner. Men så er det enkelte som påstår at bruk av mikro er farlig. Stemmer dette? Og hvorfor? Anonymkode: e9c52...ec6
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2017 #2 Skrevet 26. juli 2017 Det er vel alltid noen som er bekymret for strålingen. Jeg ville ikke vært bekymret for vannet så lenge det blir kokt. Men mat osv kan ofte få en veldig høy og ujevn temperatur, men det er jo derfor man prøvesmaker og sjekker temperaturen Anonymkode: 2fc03...397
Muffin Skrevet 26. juli 2017 #3 Skrevet 26. juli 2017 Jeg varmer også i mikro, rister grundig og prøvesmaker etter oppvarming. Går helt fint
asterix Skrevet 26. juli 2017 #4 Skrevet 26. juli 2017 Det har ikke med at det er farlig å gjøre. Morsmelk skal ikke varmes i mikroen fordi man da ødelegger antistoffer etc som finnes i morsmelk. Morsmelk skal varmes forsiktig i vannbad for å bevare de gode egenskapene best mulig. Med MME spiller det selvfølgelig ingen rolle hvordan du varmer den. 2
Skogsprinsessa Skrevet 26. juli 2017 #5 Skrevet 26. juli 2017 Mikrobølgeovn gir ujevn oppvarming og kan angivelig skade melkens immunologiske egenskaper. Ved oppvarming i mikrobølgeovn kan melken bli ujevnt varm mens flasken er fortsatt lunken. Dette kan føre til brannskade i barnets munn. ammehjelpen.no
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå