minia Skrevet 9. januar 2005 #1 Del Skrevet 9. januar 2005 Hei. Siden jeg fikkk så god hjelp sist her så våger jeg å spørre om det er noen av dere som har en oppskrift på innbakte kongereker... :-) Jeg spiste dette på en resturant nå nylig og det var så godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
søndagsengel? Skrevet 21. januar 2005 #2 Del Skrevet 21. januar 2005 Kanskje litt sent å svare nå, men jeg kom på at jeg leste denne oppskriften i et blad i går (oppskriften er til to personer): - 4 rå kongereker (uten hode) eller sjøkrepshaler. - 25 g hvetemel, pluss litt ekstra - 1/2 egg - 1/2 dl iskaldt vann - 3 1/2 dl solsikke- eller rapsolje Fjern skall fra rekene (og tarmen langs ryggen). Skjær små snitt på tvers av rekene så de kan rettes ut. Sikt melet og visp sammen kaldt vann og egg. Tilsett melet, litt etter litt og visp hele tiden for å unngå klumper. Varm oljen til den bobler når du stikker en trpinne nedi. Elekstrisk frityr skal vise 180 grader varme. Dryss rekene lett med mel og dypp dem i tempurarøren. Stek dem ca ett minutt i oljen til de er sprø. Ta opp med hullsleiv og la renne av på husholdningspapir. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå