Gå til innhold

Marinerte scampi fra Chefs kjøkken


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

500-600 gram rå scampi/tigerreker. Finnes i frysedisken på Meny/Ultra, Rimi etc.

Marinade:

1 stor rød chili eller 2 små

2 fedd hvitløk

en bit fersk ingefær

1 ts cayennepepper

en bunt fersk koriander

litt maldonsalt/havsalt

2 ts paprikapulver

1 dl olivenolje eller solsikkeolje

Miks alle ingrediensene i en blender og hell over rekene (disse må på forhånd være skrelte, helt tint opp og tørket lett av med kjøkkenpapir for å fjerne mest mulig vann). Dekk bollen/fatet godt til og sett kaldt i 4-6 timer (ikke over natten, det er for lenge).

Ha litt olje i pannen og hell både reker og marinade nedi, rekene er ferdige når de har krøllet seg helt sammen (ca. 5 minutter). Settes på spidd og serveres som forrett, snacks eller som hovedrett med jasminris og salat. Kan med stort hell kombineres med stekt kylling eller svin.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...