Gjest Anonymous Skrevet 9. januar 2005 #1 Skrevet 9. januar 2005 500-600 gram rå scampi/tigerreker. Finnes i frysedisken på Meny/Ultra, Rimi etc. Marinade: 1 stor rød chili eller 2 små 2 fedd hvitløk en bit fersk ingefær 1 ts cayennepepper en bunt fersk koriander litt maldonsalt/havsalt 2 ts paprikapulver 1 dl olivenolje eller solsikkeolje Miks alle ingrediensene i en blender og hell over rekene (disse må på forhånd være skrelte, helt tint opp og tørket lett av med kjøkkenpapir for å fjerne mest mulig vann). Dekk bollen/fatet godt til og sett kaldt i 4-6 timer (ikke over natten, det er for lenge). Ha litt olje i pannen og hell både reker og marinade nedi, rekene er ferdige når de har krøllet seg helt sammen (ca. 5 minutter). Settes på spidd og serveres som forrett, snacks eller som hovedrett med jasminris og salat. Kan med stort hell kombineres med stekt kylling eller svin.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå