Gå til innhold

Er det farlig å steke kjøtt i olje?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Olivenolje er ikke så bra for å steke, solsikkeolje for. Eks er bedre. Men farlig er det nok ikke. 

AnonymBruker
Skrevet

Hvor har du lest at det kan være farlig? 

Anonymkode: dc7b5...20f

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
3 timer siden, Tvist skrev:

Olivenolje er ikke så bra for å steke, solsikkeolje for. Eks er bedre. Men farlig er det nok ikke. 

Hvor har du lest at olivenolje ikke er bra?

Anonymkode: 36fdf...ccb

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
3 timer siden, Leo skrev:

Hvorfor bruker du den hvis du har lest at det kan være farlig? :klo: Personlig synes jeg først og fremst at det gir maten dårlig smak, men her står det mer om hvorfor du ikke bør bruke kaldpresset olje til steking: 

http://www.matportalen.no/matvaregrupper/tema/margarin_smor_matolje_ol/hvilken_olje_bor_jeg_bruke_til_steking

Hva bruker du da?

Anonymkode: 36fdf...ccb

Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hva bruker du da?

Anonymkode: 36fdf...ccb

Jeg bruker veldig lite fett når jeg steker, men hvis jeg gjør det så er det rapsolje beregnet på steking eller (Til biff og lignende) meierismør.  

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Rapsolje er også greit til steking, men da får gjerne maten et hint av pommes-frites-smak i seg. Jeg bruker raffinert olivenolje (ikke kaldpresset), det fungerer fint og skal visstnok være det sunneste alternativet.

Anonymkode: 66705...2c3

  • Liker 1
Skrevet

"Du trenger bare Bremykt!" ;)

  • Liker 1
Skrevet

For smakens skyld bør alt kjøtt stekes i godt smør.  Min mening!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...