AnonymBruker Skrevet 20. juli 2017 #1 Skrevet 20. juli 2017 Jeg bruker denne oljen her: https://rema-no-prod-media.s3.amazonaws.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/09/kjokkenskap_samle_wp.jpg (den 4 fra venstre) Steker kjøtt som oftest på temperatur 6 eller 7, av 9 som er høyeste. Lest at det kan være farlig? Anonymkode: 36fdf...ccb
Tvist Skrevet 21. juli 2017 #2 Skrevet 21. juli 2017 Olivenolje er ikke så bra for å steke, solsikkeolje for. Eks er bedre. Men farlig er det nok ikke.
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2017 #3 Skrevet 21. juli 2017 Hvor har du lest at det kan være farlig? Anonymkode: dc7b5...20f 2
Leo Skrevet 21. juli 2017 #4 Skrevet 21. juli 2017 Hvorfor bruker du den hvis du har lest at det kan være farlig? Personlig synes jeg først og fremst at det gir maten dårlig smak, men her står det mer om hvorfor du ikke bør bruke kaldpresset olje til steking: http://www.matportalen.no/matvaregrupper/tema/margarin_smor_matolje_ol/hvilken_olje_bor_jeg_bruke_til_steking
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2017 #5 Skrevet 21. juli 2017 3 timer siden, Tvist skrev: Olivenolje er ikke så bra for å steke, solsikkeolje for. Eks er bedre. Men farlig er det nok ikke. Hvor har du lest at olivenolje ikke er bra? Anonymkode: 36fdf...ccb 2
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2017 #6 Skrevet 21. juli 2017 3 timer siden, Leo skrev: Hvorfor bruker du den hvis du har lest at det kan være farlig? Personlig synes jeg først og fremst at det gir maten dårlig smak, men her står det mer om hvorfor du ikke bør bruke kaldpresset olje til steking: http://www.matportalen.no/matvaregrupper/tema/margarin_smor_matolje_ol/hvilken_olje_bor_jeg_bruke_til_steking Hva bruker du da? Anonymkode: 36fdf...ccb
Leo Skrevet 21. juli 2017 #7 Skrevet 21. juli 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hva bruker du da? Anonymkode: 36fdf...ccb Jeg bruker veldig lite fett når jeg steker, men hvis jeg gjør det så er det rapsolje beregnet på steking eller (Til biff og lignende) meierismør. 1
Belima Skrevet 21. juli 2017 #8 Skrevet 21. juli 2017 http://www.kk.no/helse-kosthold-trening/olivenolje-kan-brukes-til-steking-37277
ajarRun Skrevet 22. juli 2017 #9 Skrevet 22. juli 2017 På 21.7.2017 den 12.12, Belima skrev: http://www.kk.no/helse-kosthold-trening/olivenolje-kan-brukes-til-steking-37277 Ville ikke stolt på noe de skribentene jodler ned på den der siden. Utrolig dårlig kvalitet på artiklene og de er bare ute etter klikk. 2
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2017 #10 Skrevet 22. juli 2017 Maisolje og solsikkeolje er det værste man kan steke i. Hold dere unna det. Olivenolje er faktisk en av de oljene som lager minst av kreftfremkallende aldehyder ved oppvarming. Stikk i strid av propagandaen man har hørt på i alle år 😊 http://www.bbc.co.uk/programmes/articles/3t902pqt3C7nGN99hVRFc1y/which-oils-are-best-to-cook-with Anonymkode: fa2cb...3a8 1
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2017 #11 Skrevet 22. juli 2017 Rapsolje er også greit til steking, men da får gjerne maten et hint av pommes-frites-smak i seg. Jeg bruker raffinert olivenolje (ikke kaldpresset), det fungerer fint og skal visstnok være det sunneste alternativet. Anonymkode: 66705...2c3 1
Jerry Lee Skrevet 25. juli 2017 #13 Skrevet 25. juli 2017 For smakens skyld bør alt kjøtt stekes i godt smør. Min mening!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå