AnonymBruker Skrevet 20. juli 2017 #1 Skrevet 20. juli 2017 Noen som har en god oppskrift?? Anonymkode: 9f481...cdd
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2017 #2 Skrevet 20. juli 2017 Det aller meste av mat er da glutenfritt..? Unngå brød og lag mat fra bunnen. Anonymkode: 4804d...22b 1
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2017 #3 Skrevet 20. juli 2017 Middager er det enkleste å gjøre glutenfritt. Mange av de er så og si glutenfrie fra før. Saus gjør du enkelt glutenfri ved å bruke Maizena, jeg liker jevneren derfra. Rent kjøtt er glutenfritt. Potet og ris er naturlig glutenfritt tilbehør, ønsker du å servere pasta kan du bytte det med glutenfri pasta. Om du ønsker oppskrift, tror jeg du må fortelle mer spesifikt om hvilken type middag du vil lage. Hilsen ei med cøliaki. Anonymkode: 86d83...5ee 1
Luckiness Skrevet 20. juli 2017 #4 Skrevet 20. juli 2017 Husk også på vaner når du lager glutenfritt og tenk over hva du bruker. Fort gjort å plutselig jevne sausen mer med mel, bruke litt av loffen i kjøttkakene (de som gjør det), bruke brødkromler, krutonger, spe på vanlig mel i det du baker glutenfritt fordi røren er klissete...:) slike ting kan man lett gjøre når man ikke er vant å lage glutenfritt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå