ajarRun Skrevet 22. juli 2017 #21 Del Skrevet 22. juli 2017 12 minutter siden, Cata skrev: Ytrefilet eller mørbrad. Entrecote har for mye fett og det kan være sener i den og indrefilet synes jeg det er mindre smak i. Hva er galt med fett? Bacon har også fett, og det smaker himmelsk... 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 22. juli 2017 #22 Del Skrevet 22. juli 2017 Entrecote Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2017 #23 Del Skrevet 22. juli 2017 55 minutter siden, AnonymBruker skrev: Er det bare meg, eller oppleves det nærmest som feil at det ikke står "hvem biff" men "hvilken biff"? Anonymkode: 0de99...a86 Jeg reagerte også på dette. Et aldri så lite KG-under Anonymkode: 8f9e6...411 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2017 #24 Del Skrevet 22. juli 2017 Mørbrad 👍 Anonymkode: 98adb...b7f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2017 #25 Del Skrevet 23. juli 2017 8 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg reagerte også på dette. Et aldri så lite KG-under Anonymkode: 8f9e6...411 Det har med tema for tråden å gjøre - folk som tenker over stykningsdeler til biff er over konfirmasjonsalderen. Du får ikke heller tråden "hvem blanc de blancs champagne foretrekker du til hummer?". Får vi håpe. Anonymkode: 72ad1...2ed 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cata Skrevet 23. juli 2017 #26 Del Skrevet 23. juli 2017 10 timer siden, amativeReflection skrev: Hva er galt med fett? Bacon har også fett, og det smaker himmelsk... Fett gjør meg kvalm... (Jepp, inkluderer også bacon) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Macro Skrevet 23. juli 2017 #27 Del Skrevet 23. juli 2017 Jeg spiser ytrefilet 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zzyzx Skrevet 24. juli 2017 #28 Del Skrevet 24. juli 2017 Nyretapp og tørrmodnet T-bone. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2017 #29 Del Skrevet 24. juli 2017 Smak og behag. Selv liker jeg best indrefilet og ytrefilet. Ikke glad i entrecôte, alt for slintrete. En mør indrefilet som smelter i munn og med riktig tilbehør, det finns knapt noe bedre! Anonymkode: d2aad...0e1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå