AnonymBruker Skrevet 18. juli 2017 #1 Skrevet 18. juli 2017 I en artikkel jeg fant på nett, er biff listet opp slik etter mørhet og hvilken som er best: Indrefilet, ytrefilet, mørbrad, entrecote og flatbiff Dette overrasket meg, for jeg liker entrecote veldig godt og trodde det var en av de beste biffene. Liker at det er fett på den, det gjør den saftigere. Men den er listet nest nederst på lista, bare flatbiff står under. Hvilken biff er egentlig best? Hva mener folk? Anonymkode: 10b4f...ede
Fysikeren Skrevet 18. juli 2017 #2 Skrevet 18. juli 2017 Jeg er enig med deg. Entrecoten for fantastisk smak fra fettet!
AnonymBruker Skrevet 18. juli 2017 #5 Skrevet 18. juli 2017 2 timer siden, AnonymBruker skrev: I en artikkel jeg fant på nett, er biff listet opp slik etter mørhet og hvilken som er best: Indrefilet, ytrefilet, mørbrad, entrecote og flatbiff Dette overrasket meg, for jeg liker entrecote veldig godt og trodde det var en av de beste biffene. Liker at det er fett på den, det gjør den saftigere. Men den er listet nest nederst på lista, bare flatbiff står under. Hvilken biff er egentlig best? Hva mener folk? Anonymkode: 10b4f...ede Her er forklaringen din, lista går etter mørhet og ikke etter smak. Indrefilet gir den aller møreste biffen, men smaker ikke på langt nær så mye som en perfekt marmorert entrecote. Generelt for kjøtt gjelder det at jo mørere stykningsdel jo mindre smak, og jo seigere kjøttet er jo mer smak belønner det deg med om du klarer å behandle det riktig. Så hva som er best kommer helt an på deg og hva du vektlegger, smak eller mørhet. Jeg vil oftest også helst ha en entrecote, og en entrecote av god kvalitet er mør nok i massevis for meg. Anonymkode: abd83...4e8 1
Gjest Kim Skrevet 18. juli 2017 #6 Skrevet 18. juli 2017 Mørbrad, helst stykket selv, er det mest anvendelige kjøttstykket på dyret. Ikke fan av entrecote, såfremt jeg ikke griller.
AnonymBruker Skrevet 18. juli 2017 #7 Skrevet 18. juli 2017 Jeg liker mørbrad best. Liker ikke alt fettet på entrecoten Anonymkode: dba04...42c
Brunhilde Skrevet 22. juli 2017 #10 Skrevet 22. juli 2017 Når jeg lager biff hjemme foretrekker jeg entrecôte, men hvis jeg spiser ute velger jeg gjerne en stor inderfilét som skal være varm utenpå og kald i midten.
Anglofil Skrevet 22. juli 2017 #11 Skrevet 22. juli 2017 Indrefilét. Liker ikke fettet på f.eks entrecôte. Mvh Yvonne 1
WubWub Skrevet 22. juli 2017 #12 Skrevet 22. juli 2017 Entrecote dekket i hvitløk med potetsalat og store mengder brokkoli ved siden av er det beste jeg vet
Gjest Vil ikke Skrevet 22. juli 2017 #13 Skrevet 22. juli 2017 Entrecôte 😊 Når jeg kjøper prøver jeg å finne en med fine fettmarmoreringer
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2017 #14 Skrevet 22. juli 2017 Jeg liker ikke entrecôte, og blir skuffa når folk inviterer meg på biff og disker opp med entrecôte 😂 Altfor mye fett og trevler i entrecôte. Indrefilet er best! Anonymkode: f5b20...39f
Minya Skrevet 22. juli 2017 #15 Skrevet 22. juli 2017 Foretrekker mørbrad. Indrefilet blir ofte tørr og kjip, jeg skjønner ikke at folk bruker det til biff i det hele tatt, og entrecôte er enklest på grill, noe man ikke alltid har tilgjengelig.
ajarRun Skrevet 22. juli 2017 #16 Skrevet 22. juli 2017 Entrecote! Den er best. Stekt i støpjern, latt hvile før man kutter. Perfeksjon.
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2017 #17 Skrevet 22. juli 2017 På 18.7.2017 den 16.05, AnonymBruker skrev: I en artikkel jeg fant på nett, er biff listet opp slik etter mørhet og hvilken som er best: Indrefilet, ytrefilet, mørbrad, entrecote og flatbiff Dette overrasket meg, for jeg liker entrecote veldig godt og trodde det var en av de beste biffene. Liker at det er fett på den, det gjør den saftigere. Men den er listet nest nederst på lista, bare flatbiff står under. Hvilken biff er egentlig best? Hva mener folk? Anonymkode: 10b4f...ede Ytefilet er best. Sånn er det bare. Anonymkode: 739a4...bb0
cheers1982 Skrevet 22. juli 2017 #18 Skrevet 22. juli 2017 3 timer siden, Minya skrev: Foretrekker mørbrad. Indrefilet blir ofte tørr og kjip, jeg skjønner ikke at folk bruker det til biff i det hele tatt, og entrecôte er enklest på grill, noe man ikke alltid har tilgjengelig. Aldri opplevd tørr indrefilet. I så fall er det ikke kjøttets feil, men stekeferdighetene. Indrefilet er best etter min smak. 1
Cata Skrevet 22. juli 2017 #19 Skrevet 22. juli 2017 Ytrefilet eller mørbrad. Entrecote har for mye fett og det kan være sener i den og indrefilet synes jeg det er mindre smak i.
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2017 #20 Skrevet 22. juli 2017 Er det bare meg, eller oppleves det nærmest som feil at det ikke står "hvem biff" men "hvilken biff"? Anonymkode: 0de99...a86 2
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå