Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Vi har tenkt å opprette en ny matgruppe på fb. Vi er, folk som lager mye mat. Vi er intr i mat osv.

Nå har matgruppe på fb stort sett samme navn, eller veldig lik. Hva er ditt tips? Hva ville du kalt den?

Det blir en ren fb gruppe.

Hva ønsker du av den? Og hvordan vil du at den skal være?

Kom med tips. 

Det blir ikke en side bare for oss, men en side du også kan bruke.

Hva ønsker du minst av?og hva ønsker du mest av?

Anonymkode: 9aedd...505

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Eh... jeg tror det er nok slike grupper...

Anonymkode: f5faf...084

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Det høres litt merkelig  ut å lage en matgruppe bare for å gjøre det. Når dere attpåtil må spørre andre hva innholdet i gruppen skal være synes jeg hele poenget forsvinner. Det hadde vært noe helt annet om dere var med i en del eksisterende matgrupper og selv hadde en klar tanke om hva dere savnet i disse og hva som skulle skille deres gruppe fra alle de andre. 

Anonymkode: 1e1d3...0c9

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Nå er vi medlemmer i en allerde omtalt gruppe på fb. Vi vil ha noe annerledes.

 

Anonymkode: 9aedd...505

AnonymBruker
Skrevet
6 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Nå er vi medlemmer i en allerde omtalt gruppe på fb. Vi vil ha noe annerledes.

 

Anonymkode: 9aedd...505

Mat fra grunnen er opprettet av folk herifra.... 

Anonymkode: f5faf...084

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Det må vel være plass til flere?

 

Anonymkode: 9aedd...505

AnonymBruker
Skrevet
14 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det må vel være plass til flere?

 

Anonymkode: 9aedd...505

Så lag en da 😊

Anonymkode: f5faf...084

AnonymBruker
Skrevet
3 timer siden, AnonymBruker skrev:

Det må vel være plass til flere?

 Anonymkode: 9aedd...505

Klart det er plass, men om dere skal ha håp om å få noen flere medlemmer enn dere selv og deres nærmeste venner må dere ha en tanke bak det, og vite hva dere vil. For å si det på markedsføringsspråk trenger dere en forretningside

Anonymkode: 1e1d3...0c9

AnonymBruker
Skrevet

Det er ikke meningen å tjene noe på denne siden, som vi planlegger.

Vi har selv vært medlem i div matfora/ fb.  Og vi er vel medlem i andre grupper på fb.

Som sikkert alle opplever, er det ikke alle grupper som er like hyggelige etterhvert. 

Det kan værelse språk, folk bruker, folk som er frekke osv.  Dette kan man til en viss grad unngå. 

Det blir ikke masse adminer,  som skal sitte som hauker der. 

Vil bare høre med dere, dere er kanskje også medlemmer i diverse grupper. 

Hva misliker dere mest med gruppen?

Hva avgjorde at dere meldte dere ut?

Jeg var eks i en helsegruppe, meldte meg ut pga det var om å være mest syk. Lite positivitet. Det samme med en håndarbeidsgruppe.

Så vil vi ha et navn på gruppen. Ville du utelukke den ,om den ikke inneholdt ordet mat? Ville det pirre nysgjerrigheten din? Nå heter de fleste matprat , mat fra bunn, fra grunn, og masse veldig lignende navn. Eller helt like navn.

Vi vil prøve å være "unik". En felles hyggeplass om mat. Ikke en plass på fb som vi skal tjene penger. Ingen av oss har blogg, og det er ingen av oss intr i.

Hvorfor vil vi dette?  Mest for at ho syns mat er hyggelig. Vi har alltid laget mat. Vi har ikke fagbrev, men tillært oss alt. Vi har en del kursing ang mat.  Også når det gjelder hygiene, matoppbevaring. Vi har alle jobbet i proff kjøkken tidligere.

 

 

 

 

 

Anonymkode: 9aedd...505

AnonymBruker
Skrevet

Lag mat med oss

Mat- tips, ros og råd 

Mat fra bunn og grunn, få den i munn :fnise:

 

Anonymkode: b40cb...def

AnonymBruker
Skrevet
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Lag mat med oss

Mat- tips, ros og råd 

Mat fra bunn og grunn, få den i munn :fnise:

 

Anonymkode: b40cb...def

Den siste var morsom.

Anonymkode: 9aedd...505

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...